Η ρεμπέτισσα Μαριώ, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την γιαγιά της που πέθανε στο καΐκι της επιστροφής από τα Φάρασα και την πέταξαν στη θάλασσα, τον πατέρα της κόρης της που «έχασε», τον ευτυχισμένο γάμο και τη συγγένειά της με τον Άγιο Παΐσιο.

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Μαριώ για τη ζωή και την καριέρα της στο τραγούδι.

«Δουλεύω 62 χρόνια στο τραγούδι, ο μπαμπάς μου ήθελε να τραγουδάω τότε ελαφρά τραγούδια, τα ρεμπέτικα τα έλεγα κρυφά. Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου όταν ο μπαμπάς μου είδε ότι τραγούδαγα ρεμπέτικα. Με την κοινωνία δεν τα πήγα τόσο καλά, στην επαρχία φωνάζαν οι γυναίκες ‘περνάει η ντιζέζ’», ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: 

«Η μαμά μου ήταν από τα Φάρασα, το 1996 έμαθα ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου. Η μαμά μου ποτέ δεν μιλούσε για αυτά. Η γιαγιά μου πέθανε στη γέννα μέσα στο καΐκι και για να μην μυρίζει την πέταξαν στην θάλασσα, ήταν μια τραγική σκηνή για την μαμά μου», αποκάλυψε με αφορμή την προβολή της ιστορικής σειράς του MEGA «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον ουρανό».

 

Μαριώ: Η σχέση με τον σύζυγό της

«Με τον σύζυγό μου έχουμε κλείσει 54 χρόνια. Εγώ είμαι «βουβή» και ο άνδρας μου «κουφός», μόνο έτσι περνάει καλά το ζευγάρι. Ο άνδρας μου μεγάλωσε και την κόρη μου, ήταν 7 μηνών. Δεν είναι πατέρας αυτός που το έκανε, αλλά αυτός που το μεγαλώνει. Ο μπαμπάς της κόρης μου πέθανε, αλλά της το είπα, όταν ήταν μεγάλη και θύμωσε».

Απλήρωτη έχω μείνει πολλές φορές» «κοίτα σημάδια στα χέρια και στα πόδια μου, είναι κομμένα από τα πιάτα και τα ποτήρια. Όταν γίνονταν τσακωμοί στο μαγαζί, έφευγα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριώ.

Δείτε τη συνέντευξή της

 

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: enikos.gr