Σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Με χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ακόμη ταξιδιού γνωριμίας με την όμορφη περιοχή της Δράμας. Μετά από πέντε μέρες γεμάτες εμπειρίες και εικόνες, σε μοναδικές διαδρομές που αποκαλύπτουν την ομορφιά και τον πλούτο της περιοχής, η ομάδα του Greek Instagramers Events και δημοσιογράφοι, αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση του τόπου μας. Η ενεργή της παρουσία στην προσπάθεια αυτή αναδεικνύει την αφοσίωσή της στην προαγωγή του τουρισμού και την προβολή της περιοχής.

Το ταξίδι αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ευγενική συνεργασία και τη βοήθεια πολλών τοπικών επιχειρήσεων και φορέων. Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε το River Monsters Outdoor Activities, το Κτήμα Μαλέα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Σπήλαιο του Αγγίτη, το Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας, το μουσείο Φωτογραφίας, το μουσείο τρένων Δράμας και τον Δημήτρη Κατρατζή για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας που συνεισφέρουν ενεργά στην προσπάθεια. Η συμβολή και ο συντονισμός τους είναι ανεκτίμητα για την επιτυχία τέτοιων δράσεων.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάδειξη και την προώθηση της περιοχής μας, πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί υπόθεση όλης της κοινότητας.