Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τον νεαρό άνδρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας μίας 83χρονης γυναίκας στην Καβάλα, από τον 23χρονο εγγονό της. Σύμφωνα με το Star οι κάτοικοι του Χρυσοχωρίου Καβάλας κάνουν λόγο για μία οικογένεια η οποία αντιμετώπιζε πολλά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η 83χρονη ήταν αυτή που μεγάλωσε τον 23χρονο και την αδερφή του ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει. Το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο του 2022.

«Ο 23χρονος έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του και τον παππού του»

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του δράστη, Μανώλης Βονικάκης, ο νεαρός είχε πέσει θύμα σκληρής κακοποίησης όταν ήταν παιδί.

«Από τα 10 του χρόνια κακοποιείται βάναυσα σεξουαλικά και με βία από τον ίδιο του τον πατέρα και τον παππού του», ανέφερε χαρακτηριστικά, την ώρα που υπάρχουν μαρτυρίες πως ο νέος είχε οδηγηθεί πάρα πολλές φορές στο Αστυνομικό Τμήμα και από εκεί στην Εισαγγελία με αποφάσεις που δίεταζαν τον ακούσιο εγκλεισμό του σε κρατική ψυχιατρική δομή.

 

Πηγή: protothema.gr