Σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης για το νέο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου (περισσότερα ΕΔΩ) υπήρξε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Αντιδήμαρχο του Δήμου Δοξάτου κ. Κυριακή Παπαζώτου, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Μπορεί να ήταν δύσκολος και μακρύς ο δρόμος και τα εμπόδια παρά πολλά, ήταν όμως πιο ισχυρή η θέληση και ξεπεράστηκαν

Με την υπογραφή της σύμβασης του έργου όλα ανήκουν στο παρελθόν!!!

Σίγουρη για το στόχο, πεπεισμένη για τις δυνατότητες των συνεργατών μου στην Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Προγραμματισμού και με εφόδια την εμπιστοσύνη, τον ακριβή σχεδιασμό, την οργάνωση, τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία με τον Δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας, την ελπίδα του τόπου!

Και να που αυτό που μας παρουσίαζαν ακατόρθωτο, εμείς το καταφέραμε!

Πάντα πίστευα στο αποτέλεσμα και έτσι, δεν στάθηκα σε συκοφαντίες και καταγγελίες..

Ευτυχώς την ίδια στάση κράτησαν και τα μέλη των παρατάξεών μας που χτυπήθηκαν από αυτές. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Καλαμπακίου που παρότι δέχθηκαν πολλαπλές επιθέσεις, στάθηκαν με υπευθυνότητα όλο αυτό το διάστημα στηρίζοντας την προσπάθειά μας, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Ενότητας Καλαμπακίου για την υπομονή που επέδειξε και την εμπιστοσύνη που έδειξε μετά την ταλαιπωρία που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να μπορούσα να σας μεταδώσω τη χαρά και την ικανοποίηση που νιώθω γιατί:

Είναι υπέροχο να προσπαθείς για τον τόπο που αγαπάς

Και να καταφέρνεις τα λόγια σου να γίνονται πράξη!».