ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΣΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ

 

Σχετικά με όσα ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, σε συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, σχετικά με μηνυτήρια αναφορά για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού (το περιεχόμενο της σχετικής δήλωσης δημοσιεύεται ΕΔΩ), ο κ. Δημήτριος Μπόσκος του Ιωάννη, ο οποίος και έχει υπογράψει τη μηνυτήρια αναφορά, δήλωσε στην εφημερίδα «Εργασία… συν» τα εξής:

«Αναφορικά με τη σημερινή (σ.σ. 28/2) συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, έχω να πω ότι προφανώς ο κ. Παπαεμμανουήλ είτε μπερδεύτηκε είτε ψεύδεται συνειδητά και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες. Η δική μου μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στις 15/2/2023 στην Εισαγγελία Δράμας και είδε το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά. Δεν έχω δώσει καμία κατάθεση στις 7/2 για καμία μηνυτήρια αναφορά, όπου να εμπλέκεται το δικό μου όνομα. Εάν υπάρχει και δεύτερη μηνυτήρια αναφορά ή άλλη σχηματισθείσα δικογραφία για το Χιονοδρομικό, όπου κατέθεσαν άλλα πρόσωπα, αυτό το γνωρίζει μόνο ο κ. Παπαεμμανουήλ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα για τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Δημήτρη Μπόσκου, σχετικά με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, έχουν γίνει από την εφημερίδα «Εργασία… συν» στις 23 Φεβρουαρίου 2023 και από την εφημερίδα «Πρωινός Τύπος» στις 17 Φεβρουαρίου 2023, με αντίστοιχες αναρτήσεις στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδων των δύο Μ.Μ.Ε., ergasia-press.gr και proinos-typos.gr αντίστοιχα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει υπάρξει κάποιο άλλο δημοσίευμα σχετικά με κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού.