Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε πριν από λίγο ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του για πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στην Άρτα, με αποτέλεσμα το μωράκι να χάσει την ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συνήγορος του 37χρονου πατέρα έδωσε εξηγήσεις για το πως έγινε το φρικτό ατύχημα. Παράλληλα, τόνισε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ο πατέρας θεωρούσε ότι το παιδί είναι στο βρεφονηπιακό σταθμό.

Όπως είπε για τον 37χρονο «ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Εεπειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πονούς του μωρού που έβγαζε τα δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε να παρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, πήγε στη Λευκάδα εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε αφήσει το παιδί. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή».

Όταν πήγε η κοπέλα να πάρει το παιδί έμαθε ότι δεν είχε πάει. Αυτός πίστευε ότι ήταν ακόμα στον παιδικό σταθμό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του πατέρα.

Οι δύο γονείς συναντήθηκαν με την υποστήριξη του νοσοκομείου, σύμφωνα με τον ίδιο.

Πηγή: dikaiologitika.gr