ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Ολοκληρώθηκε από τη ΔΕΥΑ Δράμας ο καθαρισμός καναλιού έκτασης 1.000 μέτρων στη Νέα Σεβάστεια που συμβάλει στη διευθέτηση των όμβριων υδάτων, στην αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής και στην άρδευση αγροτεμαχίων.

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος δηλώνει: «Η ΔΕΥΑΔ ολοκλήρωσε ένα ακόμη σπουδαίο έργο που συμβάλει στην προστασία, στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη της περιοχής της Νέας Σεβάστειας Δράμας. Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα το όφελος των συνδημοτών, η ΔΕΥΑΔ αποτελεί μια υγιή και δυναμική δημοτική επιχείρηση που καθημερινά αποδεικνύει την προσφορά της στην κοινωνία μας. Η συγκεκριμένη ενέργεια στην Νέα Σεβάστεια αποτελεί ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα ότι η δημοτική μας αρχή έμπρακτα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας σε κάθε σημείο του Δήμου Δράμας».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Αναστάσιος Χατζηγιάννης δηλώνει: «Ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια που δεν καθαρίστηκε ο συγκεκριμένος χώρος, η αποτελεσματική παρέμβαση της ΔΕΥΑΔ εξασφαλίζει την αντιπλημμυρική προστασία των συνδημοτών μας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην άρδευση των αγροτεμαχίων της περιοχής. Η ΔΕΥΑΔ είναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης για τη Δράμα που καθημερινά αποδεικνύει ότι λειτουργεί άμεσα και έγκαιρα προς όφελος των συμπολιτών μας».