ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Η Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συγχαίρει τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα και ανέλαβε έργο, αναφέροντας τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε κάθε έναν ξεχωριστά:

-Πάττυ Κωνσταντινίδου: Γραμματέας

-Πάρη Παπαδόπουλο: Αναπληρωτής Γραμματέας

-Τρύφωνα Λαζαρίδη: Υπεύθυνος Οργανωτικού

-Μαίρη Βαμβακίδου: Υπεύθυνη επικοινωνίας

-Κυριαζή Τάσο: Συνδικαλιστικό – Αν. Οργανωτικού

-Πασταλτζίδη Μίλτο: Αν. Οργανωτικού

-Καρσανίδου Σοφία: Νομική Στήριξη

-Νταλίδου Μαρία: Οικονομικά και Αθλητισμός

-Ψαρρά Παναγιώτη: Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ποιότητα Ζωής, Περιβάλλον

-Καγκελίδη Αλέξανδρο: Υγεία, Αγροτικά θέματα

-Ηλιάδου Ελένη: Νεολαία, Παιδεία

Η δική σας προσήλωση και επιμονή στο έργο σας είναι αυτή που θα δώσει το μήνυμα που περιμένουν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες της Δράμας».

Η Βουλευτής τόνισε ότι μέσα από τις πρωτοβουλίες και δράσεις της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής θα επικοινωνηθούν οι προτάσεις του χώρου μας για τη διακυβέρνηση του τόπου. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία οι πολίτες χρειάζονται να σταθούμε δίπλα τους, να ακούσουμε την αγωνία τους και να τους προσφέρουμε μέσα από την πολιτική μας, λύσεις που απαντούν στα προβλήματα που βιώνουν.

«Στη Δράμα, αυτό το δύσκολο έργο το αναλαμβάνετε εσείς. Θα είμαστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον κοινό στόχο», επεσήμανε η κα Κεφαλίδου.

Τέλος η Βουλευτής ενόψει των προσεχών εκλογών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, τόνισε την ανάγκη διαρκούς εγρήγορσης της Νομαρχιακής Επιτροπής, ιδιαίτερα στο πεδίο της επικοινωνίας με τους πολίτες της Δράμας.