ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

 

 

Επίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 η Πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδειών της σε όλη τη χώρα ενόψει της εκλογής επικεφαλής στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκαν, σε κεντρικό καφέ της πόλης, η Βουλευτής του Ν. Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου και η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας του Πα.Σο.Κ. κ. Ευγενία Χαρίσκου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κ. Γεννηματά πραγματοποίησε ομιλία σε στελέχη και φίλους του Πα.Σο.Κ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση για την πολιτική της, αναφέροντας ότι με τους ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝΕΛ η χώρα έχασε 2,5 χρόνια. Από τα βέλη της κ. Γεννηματά βέβαια δεν ξέφυγε και η Ν.Δ., ενώ όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε και για την Κεντροαριστερά, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις κινήσεις που έγιναν από την ίδια για την ενότητα του χώρου από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση της Προέδρου του Πα.Σο.Κ..

Επίσης, στην ομιλία της η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στο σχέδιο που παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ. για τη διακυβέρνηση της χώρας, σημειώνοντας ότι οι βασικοί πυλώνες είναι η παραγωγή του πλούτου και η δίκαιη διανομή του. Η κ. Γεννηματά σημείωσε πως απαραίτητη προϋπόθεση για αλλαγές στη χώρα είναι μια αξιόπιστη Κυβέρνηση που θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη  των εταίρων, ώστε να μειωθεί σε 2% από 3,5% ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα.

Για το τι θα πράξει ο χώρος της την επομένη των εκλογών η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι κανείς δεν ρωτάει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή τη Ν.Δ. και σημείωσε: «Πρώτα θα μιλήσει ο ελληνικός λαός, πρώτα θα καταγράφει η ετυμηγορία του», προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός θα κάνει την μεγάλη ανατροπή. Θα αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς».

Η κ. Γεννηματά ολοκλήρωσε την ομιλία της αναφερόμενη στις εκλογές της Κεντροαριστεράς και τη συμμετοχή του κόσμου: «Θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να έρθουν στις 5 του Νοέμβρη να ψηφίσουν όποιον υποψήφιο και αν επιλέξουν να στηρίξουν, γιατί η μεγάλη συμμετοχή είναι αυτή που θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα. Εμείς θέλουμε να γίνει μια γιορτή της Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο στόχος». «Τα όνειρά μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε ενωμένοι να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός και να κάνουμε ξανά μεγάλη την Κεντροαριστερά με πρωταγωνιστικό ρόλο, για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση» πρόσθεσε.