Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στη δεύτερη δεκαετία του 2000 και το βέβαιο και σίγουρο είναι ότι η κοινωνία αλλάζει σε όλους τους τομείς και στη συμπεριφορά και στις επιλογές.

Με την κοινωνία της άμεσης πληροφόρησης, ο αποδέχτης σε πιο άμεσο χρόνο «δουλεύει» την πληροφορία. Βέβαια πίσω από την κοινωνία των Μ.Μ.Ε. και της πληροφορικής υπάρχουν εταιρείες, συμφέροντα και «φίλτρα» διέλευσης της τελικής εικόνας.

Κάθε εξέλιξη, κάθε κατάκτηση, θέλει και τη διασφάλιση, έτσι ώστε να «αποδοθεί» σε πραγματικό μέγεθος και διαστάσεις το νέο, η εικόνα, η πληροφορία.

Για τη χώρα μας που στον τομέα αυτό ακολουθεί και δεν καθορίζει, η προσβασιμότητα στο διαδίκτυο από την Γαύδο έως τις Καστανιές είναι γεγονός, με άμεση επιρροή στην κρίση του χειριστή. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης, στάσης και επιλογής, αλλάζουμε και εμείς, τα παιδιά μας και η ίδια η κοινωνία.

 

Το λεμόνι

 

 

Στις 18 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων – Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ) με μοναδικό θέμα τον ορισμό των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου. Στη συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 89,935% του εταιρικού κεφαλαίου της.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα διοικήσει την εταιρεία για τα επόμενα δύο (2) χρόνια ήτοι έως την 18η Νοέμβριου 2021, απαρτιζόμενο από τα κάτωθι μέλη:

 1. κα Ιωαννίδου Αικατερίνη
 2. κ. Μπέλλα Αθανάσιο
 3. κα Γουδετσίδου Μαργαρίτα
 4. κ. Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ
 5. κ. Ερκάν Κιουτσούκ Χασάνογλου
 6. κα Τσιακίρογλου Μαίρη
 7. κ. Γεωργόπουλο Λεωνίδα
 8. κα Τσούκα Δήμητρα

ως εκπρόσωποι της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

 1. κ. Τοψίδη Χριστόδουλο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
 2. κ. Γεωργιάδη Στέφανο, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
 3. κ. Αγγελίδη Νικόλαο, Πρόεδρο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
 4. κ. Χαβιαρά Παντελή, ως εκπρόσωπο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
 5. κ. Μωραΐτη Στυλιανό, Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
 6. κ. Κούτρα Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
 7. κ. Φραντζή Αντώνιο, ως εκπρόσωπο των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΘ

Μετά την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα την συγκρότησή του σε σώμα αυτού και την εκλογή του νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι των Φορέων σε ποσοστό 91,855%.

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας εξελέγησαν ομόφωνα, ως Πρόεδρος η κα Ιωαννίδου Αικατερίνη κι ως Αντιπρόεδρος ο κ. Φραντζής Αντώνιος.

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, Αικατερίνη Ιωαννίδου, δήλωσε ότι η εταιρεία αποτελεί έναν εκ των βασικών μοχλών ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κι ως τέτοιος καλείται να επιτελέσει με τρόπο μεθοδικό και διάφανο τον ρόλο αυτό καθώς είναι κοινά αποδεκτό ότι το αποδοτικότερο κι ίσως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για την οικονομία της Περιφέρειάς μας περνά μέσα από την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Το κρεμμύδι

 

 

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Νοεμβρίου 2019, σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 25η Νοεμβρίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μπουρουτζόγλου Αικατερίνη

Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδου Αγγελική

Γραμματέας: Δικμάνης Άγγελος

Ταμίας: Νουβάκη Σοφία

Μέλη: Ανθόπουλος Στέφανος

Γεωργίτσας Καλούδης

Γιαννάκης Ιωάννης

Ζουρνατζόγλου Γεώργιος

Χατζηστεφάνου Άννα

 

Το σκόρδο

 

 

Σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κατά τη δημοτική περίοδο 2019 – 2023.

Σύμφωνα με την πρόσκληση η οποία έχει αποσταλεί από το Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη προς τους εκπροσώπους των ΠΕΔ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, η συνεδρίαση της ΙΣΤ’ Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9 το πρωί στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ex officio όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού, ενώ ακόμη θα συμμετάσχουν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δράμας κ.κ. Μιχάλης Τάσσου και Γιάννης Καψημάλης, οι οποίοι εκλέχτηκαν μέσω της σχετικής διαδικασίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Το μανταρίνι