Η γη του Μικροχωρίου υποδέχτηκε στα σπλάχνα της τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Δράμας Χρήστο Κυριακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα πένθους και οδύνης σήμερα (Δευτέρα 10 Ιανουαρίου) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μικροχωρίου, παρουσία πλήθους κόσμου. Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, οικείοι, συγχωριανοί, συνάδελφοι του αιρετοί από τον Δήμο Δράμας, αλλά και από άλλους Δήμους, εκπρόσωποι της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι στην καθαριότητα, φορώντας κίτρινα γιλέκα, παρέστησαν στην τελετή για να αποχαιρετίσουν τον Χρήστο Κυριακίδη.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μικροχωρίου κ. Ισαάκ Ζορπίδης, καθώς και εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου Δράμας, τομέας στον οποίον ο εκλιπών ήταν Αντιδήμαρχος.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, εν πομπή οι παρευρισκόμενοι συνόδευσαν τον Χρήστο Κυριακίδη στην τελευταία του κατοικία, στη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει… Καλό Παράδεισο…

Πηγή φωτογραφιών: Γιάννης Τοματσίδης / facebook