Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του βόλεϊ του Γ.Σ. Δράμας και στον προπονητή της κ. Χρήστο Ηλιόπουλο, για την άνοδο στην Α2 αγωνιστική κατηγορία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας να εκπροσωπεί μια ομάδα του νομού μας, που είναι και πρωταθλήτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. στην Α2 αγωνιστική κατηγορία. Μακάρι, τα λόγια του Βραζιλιάνου συγγραφέα Paolo Coehlo, που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος, πως “όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί να το αποκτήσεις”, να γίνει σύνθημα ζωής για τους νέους που πασχίζουν να χτίσουν το μέλλον τους κάτω από δύσκολες συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας σήμερα».

Όπως έγινε γνωστό ο Γ.Σ. Δράμας Βόλεϊ θα αγωνίζεται την ερχόμενη σαιζόν στην Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών. Η ομάδα δέχτηκε από την ΕΟΠΕ σχετική πρόταση συμμετοχής, έπειτα από ακύρωση συμμετοχής άλλης ομάδας. «Ο δρόμος είναι σκληρός, όρεξη για δουλειά από όλους υπάρχει, οπότε ένα καινούριο ταξίδι ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, κοντά στην ομάδα της καρδιάς μας!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.