ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2018

  • Χρ. Μαμσάκος, Δήμαρχος Δράμας: «Τα Ελευθέρια 2018 θα διατηρήσουν την ποιότητα που αξίζει σε αυτό το σπουδαίο γεγονός της απελευθέρωσης της Δράμας»

 

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους του Δήμου ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου και του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γιώργου Ψαρρά.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε ο κεντρικός άξονας για τη διοργάνωση των Ελευθερίων 2018 του Δήμου Δράμας, αναλύθηκε ο τρόπος καταθέσεων των αιτήσεων και διευθέτησης των προβλημάτων από επιτροπή που θα συναποτελείται από μέλη Συλλόγων και τη ΔΕΚΠΟΤΑ, διανεμήθηκε το ημερολόγιο εκδηλώσεων όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων και συζητήθηκαν προτάσεις για τη δομή του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των Συλλόγων που παραβρέθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις και τις ιδέες τους και δηλώνει ότι τα Ελευθέρια 2018 θα διατηρήσουν την ποιότητα που αξίζει σε αυτό το σπουδαίο γεγονός της απελευθέρωσης της Δράμας.