Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους έρχεται στην FabriCa Prod. στη Δράμα, για μία μοναδική βραδιά την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή!

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», η «Ιδιαίτερη σχέση», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», το «Άδικο στο σώμα»,

μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου»«Εσύ»«Γκύζη»«Ποια αγάπη», «Από μια θάλασσα άλλη»,  κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης ΚότσιραςΧρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Info:

Doors Open: 21:00 | Start: 21:30

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων:

Granazi Store:

Γ.Παπανδρέου 21

25210 21452

Τ.Κ.66132 Δράμα

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μέσω Instagram/Facebook:

https://www.facebook.com/FabricaCocktailBar

http://instagram.com/fabrica_cocktail_bar

FabriCa Prod.

ΣΤΟΑ Βασιλειάδη (Κολοκοτρώνη, 19ης Μαϊου και Καραϊσκάκη), Δράμα

Τηλ. 2521 550860