Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

«Ήθελα από πολύ μικρός να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα ότι θα είμαι αφοσιωμένος μπαμπάς και έτσι πηγαίνει μέχρι σήμερα. Δεν θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δεν θα του κάνουν καλό», είπε αρχικά.

«Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, όπως να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια. Όταν χωρίζεις, γίνεσαι και μαμά. Θεωρώ ότι είμαι και μπαμπάς και μαμά για τον Ιάσονα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την καριέρα του και το πώς ξεκίνησε, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε: «Έφυγα από τη Δράμα και την ισχυρή δεκαετία των 20-30 δεν είχα πολλούς ρόλους. Βγήκα από τη σχολή στα 27 μου. Με πήραν για ένα κάστινγκ για μια ταινία πολύ σύντομα, πριν τη “Λούφα και παραλλαγή”. Ήμουν στο 2ο έτος της σχολής. Από εκεί με είδε ο Περράκης και με πήρε στη “Λούφα” κι από εκεί άνοιξε ο δρόμος».

«Ή θα ήμουν ένας άνθρωπος που θα ζούσε στην Δράμα και θα είχα ασχοληθεί με τη γεωργία ή θα ήμουν πάλι σε ένα καλλιτεχνικό κομμάτι, αλλά όχι στην υποκριτική. Ίσως να ήμουν τραγουδιστής», συμπλήρωσε.

Πηγή: Protothema.gr