ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 

 

Αργά το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου κι αφού είχε ξεκαθαρίσει η εικόνα όσον αφορά τους Βουλευτές που εκλέγονται από το Νομό Δράμας, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος επισκέφθηκε τα πολιτικά γραφεία των άλλων 2 Βουλευτών που επιλέχθηκαν από τους Δραμινούς για να τους εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή.

Ο κ. Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Καρβούνη, αρχικά επισκέφθηκε το πολιτικό γραφείο του νεοεκλεγέντα Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη 3. Οι δύο νέοι Βουλευτές συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον για την εκλογή και στην κουβέντα που είχαν στάθηκαν στην ανάγκη συνεργασίας για το καλό της Δράμας.

Στη συνέχεια ο κ. Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Καρβούνη, επισκέφτηκε το πολιτικό γραφείο της επανεκλεγείσας Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής κ. Χαράς Κεφαλίδου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Περικλέους Κάβδα 25. Η κ. Κεφαλίδου δεν είχε μεταβεί ακόμη στο γραφείο της κι έτσι ο κ. Ξανθόπουλος συζήτησε με συνεργάτες της κ. Κεφαλίδου, καθώς και με πολίτες που βρίσκονταν στο γραφείο της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής.

 

Σπύρος Λάτσας