ΟΙ 9 ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ., ΟΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

Στη Δράμα στις πρόσφατες εκλογές, ως γνωστόν, εκλέχτηκαν Βουλευτές οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος (Ν.Δ.) και Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και η κ. Χαρά Κεφαλίδου (ΚΙΝΑΛ), αποτελώντας τους 3 από τους συνολικά 17 εκπροσώπους από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στη Βουλή.

Στη γειτονική Καβάλα η Ν.Δ. έλαβε 42,55% και εξέλεξε τους κ.κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, Ιωάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλαβε 26,2% και εξέλεξε την κ. Τάνια Ελευθεριάδου.

Στο Νομό Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 39,6% και εξέλεξε τον κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, η Ν.Δ. έλαβε 36,79% και εξέλεξε τον κ. Σπύρο Τσιλλιγγίρης και το ΚΙΝΑΛ έλαβε 8,77% και εξέλεξε τον κ. Μπουρχάν Μπαράν.

Στο Νομό Ροδόπης η Ν.Δ. έλαβε 37,84% και εξέλεξε τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 27,17% και εξέλεξε τον κ. Τάκης Χαρίτου και το ΚΙΝΑΛ έλαβε 21,94% και εξέλεξε τον κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Τέλος, στο Νομό Έβρου η Ν.Δ. έλαβε 44,99% και εξέλεξε τους κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δεμερτζόπουλο και Σταύρο Κελέτση, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 27,55% και εξέλεξε την κ. Νατάσα Γκαρά.