Σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρει:

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων που έδωσαν έναν έντιμο, πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά και στους ψηφοφόρους του Νόμου μας.

Ιδιαίτερα να συγχαρώ τους εκλεγέντες βουλευτές τον κ. Μπλούχο Κωνσταντίνο, τον κ. Ξανθόπουλο Θεόφιλο και την κ. Κεφαλίδου Χαρά. Από σήμερα αποτελούν τους εκπροσώπους μας στη Βουλή και εύχομαι ολόψυχα η πολιτική τους νέα διαδρομή να είναι δημιουργική για το καλό των συμπολιτών μας, αλλά και της Ελλάδας.

Εγώ ως Δήμαρχος αλλά και οι συνεργάτες μου θα είμαστε δίπλα σε κάθε παραγωγική τους προσπάθεια για να πάμε τον τόπο μας μπροστά δημιουργώντας νέες προοπτικές για την τοπική κοινωνία. Θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε δεσμευτεί για αυτήν την τετραετία, να χτίζουμε νέες γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με όλους.

Η Δράμα μας χρειάζεται όλους, η χώρα μας χρειάζεται όλους ενωμένους και αποφασισμένους να πάμε μπροστά και εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Καλή επιτυχία σε όλους!