ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

 

 

Όπως έχω ξαναγράψει άτομα – Βουλευτές που μας απασχολούν με αυτά που λένε στην ΤV ή στη Βουλή με ωθούν να ψάχνω, να πληροφορούμαι για το ποιόν τους.

Μαραβέγιας Κων/νος: Βουλευτής Ν.Δ. από το 2019 στον Βόλο. Γεννημένος το 1978 στον Βόλο, χειρουργός ιατρός, φοιτήσας σε Πανεπιστήμιο της Ιταλίας με δύο ιδιωτικά ιατρεία σε Βόλο και Αλμυρό και Διευθυντής στο Θεραπευτήριο «Ανάσσα» Γενική Κλινική από το 2014.

Είπε για το νοσηλευτικό προσωπικό: φταίνε για την κατάσταση στα Νοσοκομείο οι νοσηλεύτριες. Επίσης έκανε επίθεση στον πρόεδρο του σωματείο «Άγιος Σάββας», ζητώντας την απόλυσή του (Κουτί Πανδώρας).

-Είναι εκδικητική η απόλυση του γιατρού. Θεωρείται πολιτική δίωξη που επιχειρεί με μεθοδικότητα να ξεπλύνει την πολιτική της Κυβέρνησης και φορτώνει την ευθύνη στους εργαζόμενους. Απαράδεκτα, προκλητικά, ανεύθυνα όσα είπε ο κ. Μαραβέγιας και πρέπει ο λαός του Βόλου να σας καταδικάσει. Αυτά είπα ο Γ. Λαμπρούλης, Βουλευτής του Κ.Κ.Ε.

Λαμπρούλης Γεώργιος: Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. από το 2012 και ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής. Γεννημένος στη Λάρισα το 1965, γιατρός πνευμονολόγος στο ΕΣΥ της Λάρισας. Γιός του Αριστείδη, του πρώην Δημάρχου Λάρισας. Για δέκα χρόνια ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ζήτησε από τη Βουλή προσωρινή απαλλαγή από τα καθήκοντά του ως Αντιπρόεδρου, για να εργασθεί εθελοντικά ως γιατρός στο Γ.Ν.Λ. κατά του κορωνοϊού. Έκανε μάλιστα έκκληση σε εκλεγμένους Βουλευτές γιατρούς στο Κοινοβούλιο και σε ιδιώτες γιατρούς, όλοι μαζί να πράξουν τα αντίστοιχα.

Οπότε συγκρίνουμε, συμπεραίνουμε, σκεπτόμαστε και ενεργούμε αναλόγως για τον ποιον αξίζει να ψηφίσουμε για τη Βουλή μας που θα νοιάζεται για το γενικό καλό.

Τα συμπεράσματα δικά σας.