ΑΡΘΡΟ

Του Μαργαρίτη Τζίμα

Καθηγητή 

Η αποφασιστικότητα στην εφαρμογή μιας πολιτικής υπέρ των λαϊκών συμφερόντων είναι αναγκαία σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε. Οι πολίτες κουράστηκαν να ακούν υποσχέσεις και υποσχέσεις και από την άλλη να βλέπουν κάθε μέρα πως η ζωή του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Είναι η ώρα η επόμενη Κυβέρνηση της χώρας να ασκήσει μια πολιτική Εθνικά υπερήφανη, μια πολιτική που θα λύνει τα οξυμένα προβλήματα του Ελληνικού λαού, μια πολιτική που θα κάνει του Έλληνες και τις Ελληνίδες υπερήφανους.

Μια αξιοπρεπή ζωή θέλει ο πολίτης. Δεν θέλει πλούτη, αλλά αξιοπρέπεια. Να μπορεί να απολαύσει το αγαθό της ζωής και της χαράς που τόσο έχει στερηθεί τα χρόνια των μνημονίων. Οι Κυβερνήσεις έχουν υποχρέωση πέρα από τη γλώσσα των αριθμών να εξασφαλίζουν συνθήκες ευημερίας και ευτυχίας των πολιτών.

Αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να μπολιαστεί η ζωή μας ξανά από αξίες και ιδανικά που τόσο βάναυσα εξαφάνισαν οι δήθεν αριστεροί που μας κυβερνάνε.

Τώρα είναι όμως και η ώρα των πολιτών που πρέπει να απαιτήσουν από την εξουσία την επιστροφής της ζωής τους, της κανονικότητας τους, του χαμόγελου, της αξιοπρέπειας. Η κοινωνία μας δε χρειάζεται ακόμη μια Κυβέρνηση που θα είναι διαχειριστής της μιζέρια και θα ανακυκλώνει απλώς τα οξυμένα προβλήματα του λαού. Είναι η ώρα να κοιτάξουμε το εθνικό μας συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών.

Η Κυβέρνηση είναι ανάγκη να υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και όχι άλλα συμφέροντα.

Είναι καιρός ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.