Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας διοργανώνει και τη νέα χρονιά μια σειρά από νέες διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με τίτλο «Toιχοθεραπεία: με μια καρδιά… στις Κυριακές του Τοίχου».

Την προτελευταία Κυριακή του Γενάρη και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου, ο Τοίχος της Καλοσύνης πραγματοποίησε τη Τοιχοθεραπεία με θέμα: ««Οικογενειακές σχέσεις στην κρίση της πανδημίας» με ομιλήτρια την κα Μυρσίνη Ισμυρλή, Κοινωνική Λειτουργό και Εκπαιδευόμενη στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, όπου συζητήθηκε ο τρόπος που η πανδημία έχει αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ των μελών μίας οικογένειας, αλλά και πως ο ίδιος ο θεσμός της οικογένειας μπορεί να απειληθεί σε περιόδους κρίσεως όπως αυτή που περνάμε τώρα, ενώ προτάθηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας.

Η έβδομη κατά σειρά Τοιχοθεραπεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 με θέμα: «ΕΚΦΡΑ-ΖΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙ-ΖΟΥΜΕ, ΣΥΝΕΧΙ-ΖΟΥΜΕ. Όλοι μαζί» με ομιλήτρια την κα Σοουτλή Γ. Ευαγγελία, MSc Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο.

Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, η συγκεκριμένη Τοιχοθεραπεία αφιερώνεται σε εφήβους, μαθητές και σε εκπαιδευτικούς, που βίωσαν με ιδιαίτερο τρόπο την παραβίαση του πλαισίου της κανονικότητας στη ζωή μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Τοιχοθεραπείες είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09 Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634

Το πρόγραμμα των κυριακάτικων διαδικτυακών συναντήσεων θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα: Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ακόμα μια κυριακάτικη απογευματινή συνάντηση του Τοίχου, για να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, για να ενημερωθούμε και για να συζητήσουμε ένα θέμα που αφιερώνεται με ιδιαίτερη αγάπη κι αμέριστο ενδιαφέρον στους εφήβους, μαθητές κι εκπαιδευτικούς, που βίωσαν με έναν πρωτοφανή τρόπο την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά όλους και ιδιαίτερα μαθητές κι εκπαιδευτικούς στο διαδικτυακό μας ραντεβού για… ομαδική Τοιχοθεραπεία.

Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας