ΑΦΘΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΤΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με φαντασμαγορικό τρόπο, παρουσία πλήθους κόσμου, η παραμυθένια Ονειρούπολη υποδέχτηκε το 2019, με όλους τους επισκέπτες να ξεφαντώνουν με τη ψυχή τους! Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Δράμας, ενώ η δυνατή μουσική έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν με έντονο χορό! Στη σκηνή της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας ήταν όλα τα αγαπημένα ξωτικά της εκδήλωσης και φρόντισαν με τις σκανταλιές τους να γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά όλους τους παριστάμενους!

Φυσικά από μια τόσο… επίσημη τελετή, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο… «Δήμαρχος» της Ονειρούπολης Φιρφιρίκος, ο οποίος για ακόμη μια φορά ήταν ξεκαρδιστικός! Βέβαια, ευτυχώς που ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, είχε το νου του στην αλλαγή του χρόνου, γιατί το 2019 μπορεί να έφτανε και καθυστερημένο… Τόσο ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Γιώργος Ψαρράς, εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους για τη νέα χρονιά, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε και μετά την αλλαγή του χρόνου, με μουσική και χορό, στο καλύτερο ποδαρικό για το 2019!