ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

  • Οι Μαντώ Θεμέλογλου, Βίλλυ Καραμούτα, Γεωργία Σουσαμλή, Ελένη Τσαντσάνη και Αντωνία Χρονοπούλου συμμετέχουν στο συνδυασμό «Ενώνουμε τη Δράμα»
  • Χρ. Μαμσάκος, Δήμαρχος Δράμας: «Πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές προσωπικότητες με θέληση για προσφορά»
  • «Καθημερινά η παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” γίνεται όλο και πιο δυνατή με την παρουσία σημαντικών ανθρώπων που θα ασχοληθούν με τα κοινά»

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Πέντε γυναίκες υποψήφιες της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» στις προσεχείς εκλογές παρουσίασε, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Συγκεκριμένα υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι θα είναι η κ. Μαντώ (Διαμαντούλα) Θεμέλογλου, η κ. Βίλλυ (Σταυρούλα) Καραμούτα, η κ. Γεωργία Σουσαμλή, η κ. Ελένη Τσαντσάνη και η κ. Αντωνία Χρονοπούλου.

Στις δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού “Ενώνουμε τη Δράμα” πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές προσωπικότητες με θέληση για προσφορά και με κοινό χαρακτηριστικό να αγαπούν την πόλη τους και να θέλουν να προσφέρουν για τον τόπο τους. Δεν σας κρύβω ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την προσπάθεια να ενώνεις νέους ανθρώπους με οράματα, με σπουδές που αγωνιούν για το μέλλον τους, αλλά θέλουν να μείνουν στον τόπο τους, ελεύθερους επαγγελματίες που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης και εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν τα μέγιστα για τη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Καθημερινά η παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” γίνεται όλο και πιο δυνατή με την παρουσία σημαντικών ανθρώπων που θα ασχοληθούν με τα κοινά.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την κ. Θεμέλογλου Διαμαντούλα, πτυχιούχο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με 3 ειδικότητες (συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση, ιππασία και ενόργανη γυμναστική), η οποία έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε συλλόγους στην Αθήνα, στα Κύθηρα, στη Δράμα και στην Καβάλα. Σήμερα εργάζεται σε αθλητικούς συλλόγους στη Δράμα και στην Καβάλα με ενασχόληση τη συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση και μάλιστα είναι η μοναδική με αυτή την ειδικότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επίσης, είναι χρυσή Βαλκανιονίκης και με 2 Πανελλήνια ρεκόρ στην σκοποβολή. Επιπλέον, ασχολείται με την παράδοση και τον πολιτισμό ως μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής και παράλληλα με τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.

Η δεύτερη υποψήφια είναι η κ. Καραμούτα Βίλλυ, έγγαμη μητέρα 2 παιδιών, μουσικός με σπουδές στο τραγούδι, στο πιάνο και στον κλασσικό χορό, έχει πιστοποίηση επαγγελματικού μακιγιάζ και συγχρόνως ασχολείται με πολλούς συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

Η τρίτη υποψήφια, η μικρότερη ηλικιακά των υπολοίπων, είναι η κ. Σουσαμλή Γεωργία. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον τομέα του τουρισμού. Ασχολήθηκε με τη γραμματειακή υποστήριξη στην Ένωση Ξενοδόχων Δράμας και με άλλες επαγγελματικές θέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η τέταρτη υποψήφια είναι μια δυναμική σύζυγος και γυναίκα, η κ. Τσαντσάνη Ελένη. Έχει τελειώσει βρεφοκόμος και παιδοκόμος, εργάζεται στο κατάστημα του συζύγου της, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, και συμμετέχει σε πολλούς φορείς και συλλόγους με σύνθημα η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Η πέμπτη υποψήφια της παράταξής μας είναι η κ. Χρονοπούλου Αντωνία. Έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Ιταλία, animation παιδιών, κατασκευές-κουκλοθέατρο. Ήταν η βασική οργανώτρια-ιδρυτής του θεσμού “Το καρναβάλι των παιδιών” στην Πάτρα και οργανώτρια και ιδρύτρια του θεσμού “Αλφαβητοπαρέλαση” στην Καβάλα. Είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας που συμμετέχει σε πάρα πολλές δράσεις».

Ο Δήμαρχος Δράμας καλωσόρισε και τις πέντε υποψήφιες, ενώ οι ίδιες τον ευχαρίστησαν για την τιμητική πρόταση που τις έκανε.

Συγκεκριμένα, η κ. Θεμέλογλου σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας και επικεφαλής της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” κ. Χριστόδουλο Μαμσακο, για την συμμετοχή μου στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Είναι άνθρωπος που ανήκει στους πολιτικούς οι οποίοι είναι καλοπροαίρετοι και έχει ως βασικές αρχές τη συνεργασία, την ομοψυχία, το ενδιαφέρον και τον αγώνα. Για το τελευταίο ως αθλήτρια, ως Βαλκανιονίκης, ως πτυχιούχος γυμνάστρια και ως προπονήτρια, έχω μάθει να αγωνίζομαι και να οποιουσδήποτε στόχους έχω βάλει, να τους πετυχαίνω. Πάντα ο πήχης για μένα ήταν ψηλά και πάντα κατάφερνα να τον φτάνω και να τον προσπερνάω. Ως γυναίκα δεν υπάρχει για εμένα ο συμβιβασμός, γιατί οι γυναίκες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά.

Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., η κ. Καραμούτα επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Η πρότασή του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ήταν για εμένα μεγάλη τιμή. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ. Ένας άνθρωπος που έχει το χάρισμα να ακούει, να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών της Δράμας και να απαντάει με έργα και όχι με λόγια. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους».

Η κ. Σουσαμλή, στις δηλώσεις της, υπογράμμισε: «Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο για την πρόσκληση στην παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο εγχείρημα αυτό, αλλά είναι τιμή του που εμπιστεύεται νέους ανθρώπους με νέες ιδέες για τον τόπο μας. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Η κ. Τσαντσάνη ανέφερε: «Με τιμά πολύ η πρόταση του κ. Μαμσάκου να με προτείνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στην παράταξή του. Αποδέχομαι την πρότασή του και υπόσχομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον ξαναδούμε Δήμαρχο Δράμας και την επόμενη θητεία. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συνδημότες μας να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Επίσης, εύχομαι να μην ξεχνάμε ότι η Μακεδονία μας είναι και θα είναι Ελληνική».

Τέλος, η κ. Χρονοπούλου Αντωνία δήλωσε: «Αξιότιμε Δήμαρχε κ. Μαμσάκο χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ, είναι μεγάλη η τιμή για εμένα η πρόταση που μου κάνατε. Θέλω να πιστεύω πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως εκπαιδευτικός ότι θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω λακωνικά να πω ότι το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά. Γι’ αυτό όλοι ας ενώσουμε όλοι τη Δράμα και ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας. Ο σκοπός μας είναι να δούμε την πόλη μας όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και καλύτερη».