ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΛΑΚΑΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

 

Σε ανακοίνωση του Δημάρχου Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη αναφέρονται τα εξής:

«“Κατανοούμε ότι για πολλούς το Μακεδονικό ζήτημα είναι ΤΑΥΤΟΤΙΚΟΥ χαρακτήρα και η αντίθεση τους στη Συμφωνία εμπεριέχει και τέτοια χαρακτηριστικά» τάδε έφη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας

Προφανώς για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας το “Μακεδονικό” ζήτημα ΔΕΝ είναι ταυτοτικού χαρακτήρα, καθότι ως Δραμινοί ζουν σε μια περιοχή που η συμφωνία περιγράφει σαν Βόρειο τμήμα της Βόρειας Περιοχής του Πρώτου Μέρους και όχι ως Μακεδονία.

Προφανώς για την Ν.Ε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που ζει στην Δράμα δεν τίθεται ζήτημα ταυτότητας, καθότι “Μακεδόνες” υπάρχουν μόνο στα Σκόπια, εκτός και αν έχει τελικά δίκιο το BBC.

Προφανώς για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας δεν τίθεται ζήτημα ταυτότητας καθότι “χάρη” στην Συμφωνία ΜΟΝΟ στα Σκόπια ομιλείται επισήμως η “Μακεδονική” γλώσσα, εκτός και αν έχει δίκιο το BBC.

Προφανώς για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας δεν τίθεται ζήτημα ταυτότητας, καθότι όταν ο κ. Ζαεφ ψηφίζει σε δημοψήφισμα για το “Μακεδονικό” σε σχολείο των Σκοπίων, χαμογελά και από πίσω του ο χάρτης δείχνει την Δράμα να ανήκει στα Σκόπια.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας διαμαρτύρεται για τις διαμαρτυρίες και τις ύβρεις και ζητά καταδίκη. Κάθε πράξη βίας και προσβολής είναι καταδικαστέα.

Βγάλτε κύριοι ένα δελτίο τύπου και καταδικάστε τον Πρωθυπουργό σας, όταν αυτός αναφερόμενος στον Λαό που αντιδρά, τον υβρίζει μπρος σε ευρωπαίους ηγέτες ως ανόητο, ακροδεξιό και ετερόκλητο όχλο.

Καταδικάστε τον Πρωθυπουργό σας, όταν αυτός στην Βουλή αναφέρεται στην Μιρκα Γκίνοβα που αγωνίστηκε για την απελευθέρωση της “Μακεδονίας του Αιγαίου”… Δραμινοί είστε, θέλατε να ζείτε σήμερα στην “ψευδοΜακεδονία του Αιγαίου” και όχι στην Ελλάδα;

Καταδικάστε την Κυβέρνησή σας που πνίγει στα δακρυγόνα μωρά, γυναίκες και ηλικιωμένους στα χημικά.

Καταδικάστε τα μέσα βίας που μετέρχεται η Κυβέρνηση στα συλλαλητήρια… ήταν και Δραμινοί εκεί και μάλιστα χιλιάδες.

Καταδικάστε αυτούς που διέταξαν να προσάγονται στην αστυνομία Δραμινοί που κάθονται σε παγκάκια στην πλατεία της Δράμας, επειδή κρατούν ελληνικές σημαίες και μετά μιλήστε για Χούντες.

Καταδικάστε τον εαυτό σας, όταν μιλάτε για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Συμφωνία, αν θεωρείτε και εσείς όπως ο βουλευτής σας ότι “Ο Πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός Παλιοτόμαρου”.

Επειδή θέλετε δημοκρατικό διάλογο, γιατί δεν έκανε ο Βουλευτής σας δεκτή την πρόσκληση μου για ανοιχτό δημόσιο διάλογο πριν την ψήφιση της συμφωνίας;

Αφού ακούτε και σέβεστε τους Δραμινούς και τους Έλληνες, γιατί δεν απαιτήσατε δημοψήφισμα;

Τα έχετε βάλει με τους αιρετούς της Δράμας

Τα έχετε βάλει με τα ΜΜΕ της Δράμας

Τα έχετε βάλει με τον Λαό της Δράμας

Δεν μασάω ούτε από ύβρεις, ούτε από πειθαρχικές, ούτε από ποινικές διώξεις και αν είναι να κάνω καριέρα στην ποινική δικαιοσύνη –στην οποία αναφέρθηκε ο Βουλευτής σας- τιμή μου και καμάρι μου.

Σας περιμενω κ. γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρη Καρβούνη στο STAR Δράμας την Παρασκευή, για να ανταλλάξουμε επιχειρήματα. Ελάτε δεν δαγκώνω. Αν, ως τότε σας δω να κάθεστε σε παγκάκι στην πλατεία, δεν θα φωνάξω ούτε την αστυνομία ούτε θα σας ρίξω δακρυγόνα».