ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» Μ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

  • «Η δειλία είναι εμφανής σε αυτό που κάνει ο Δήμαρχος, αρνείται να προσφύγει αυτός στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα ως οφείλει και θέλει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο»

 

Μετά από την αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Παρέμβαση» κ. Μιχάλης Παπάζογλου, σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε., ανέφερε:

«Κληθήκαμε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, όπου κατά την άποψή μας, ήταν μια κακόγουστη παράσταση, κάναμε μια δήλωση και αποχωρήσαμε. Αποχωρήσαμε, γιατί ενώ κατήγγειλε όσα κατήγγειλε ο Δήμαρχος –δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια ή ψέματα- και τα γνωρίζει από τον Οκτώβριο του 2017 και όφειλε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και αυτός και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, δηλαδή Εισαγγελέα, Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης. Αυτός δίνει μια παράσταση και η δειλία είναι εμφανής σε αυτό που κάνει, αρνείται να προσφύγει αυτός ως οφείλει και θέλει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μη έχοντας απόφαση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ., μη έχοντας τα έγγραφα που ζητάει η μείζων αντιπολίτευση. Εμείς δεν έχουμε λόγο να συμμετέχουμε σε αυτό το πράγμα, που είναι μια παρωδία κατά την άποψή μας». «Δεν είναι ζήτημα χρόνου. Το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί αυτά που καταγγέλλουν τα γνωρίζουν από τον Οκτώβριο του 2017 και οφείλουν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, να προσφύγουν αμελλητί, αμέσως δηλαδή, στους αρμόδιους. Και δεν το κάνουν. Και φέρνουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δειλία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ενέργειά τους, γιατί δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη πάνω τους» πρόσθεσε ο κ. Παπάζογλ