ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

 

Το πρώτο μήνυμα ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν έστειλε η παρέα της Ονειρούπολης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από την πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Πανέμορφες Αγιοβασιλίνες, ο Ταρανδούλης, ο Χιονούλης και τα ξωτικά της Ονειρούπολης, με διάθεση χριστουγεννιάτικη, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας, χόρεψαν, διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, μοίρασαν αλλά και εισέπραξαν πολλά χαμόγελα από όλους τους παρευρισκόμενους που για ακόμα μια φορά αγκάλιασαν με την αγάπη τους το χαρούμενο happening!

Ο Δήμος Δράμας, η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας και η Οργανωτική Επιτροπή της Ονειρούπολης θέλουν να ευχαριστήσουν για την άψογη συνεργασία και την προθυμία συμμετοχής στον ταξίδι τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστη Τερζή, τον κ. Παντελή Κανδηλανάπτη, αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Δράμας και τα υπέροχα παιδιά αυτής, καθώς επίσης τις σχολές Χορού Έλενα Αγγέλοβα – Καλφοπούλου & Λαμπρινή Καλφοπούλου με τις πανέμορφες χορεύτριες τους!

Η πρώτη και μεγαλύτερη, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδος, συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με απίθανες γλυκές εκπλήξεις! Η πιο ονειρεμένη πόλη του κόσμου, η Ονειρούπολη της Δράμας ανοίγει και φέτος τις πύλες της στην κεντρική πλατεία της Δράμας και στον Δημοτικό Κήπο από τις 4 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019, για το πιο γλυκό ταξίδι στη μαγική γιορτή των Χριστουγέννων! Οι παραμυθένιοι ήρωες δημιουργούν έναν εορταστικό κόσμο που μυρίζει καραμέλες, φρεσκοψημένα μπισκότα, σοκολάτες, μαλλί της γριάς και ζαχαρωτά! Με πολλές και ανανεωμένες δράσεις, όλες δωρεάν μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στα πιο γλυκά Χριστούγεννα!