ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

 

Παραμένει στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των Αντιστράτηγων του Σώματος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και κ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε διατηρητέο, μαζί με άλλους συναδέλφους του, τον Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Μενεξίδη. Στη συνέχεια, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον κ. Μενεξίδη να τοποθετείται στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Επίσης, καμία αλλαγή δεν επήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, όπου καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή συνεχίζει να ασκεί ο κ. Χρήστος Σταμπουλής.