ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Γ. ΜΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 10 ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ, ΜΕ 10 ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΝΕΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

 

  • Έμειναν: Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Μένκα, Βιτλής, Πεταυράκης, Μπαϊκαρά, Νατσόπουλος, Μαρκόπουλος, Σιώπης και επιστροφή Ρεβυθόπουλου
  • Υπό μεταγραφή: Πίτκας (τερματοφύλακας από Λαμία), Χασομέρης (μεσοεπιθετικός από Καλαμαριά), Τσιαμούρης (αμυντικός από Πανσερραϊκός), Μαχαίρας (επιστροφή από ΟΦΗ), Πάολο Μάρτινς (Βραζιλιάνος από Αιγάλεω), Μακρής (μεσοαμυντικός από Καραϊσκάκης), Αλχασάν Σουμά (μεσοεπιθετικός – δανεικός από Αστέρα Τρίπολης), Ηλιάδης (τερματοφύλακας από Σαλερνιτάνα), Ζοάο Πάολο (Βραζιλιάνος στόπερ)
  • Νέοι υπό απόκτηση: Παρουτσής (από Καλλίφυτο), Παρασκευάς (από Κ19 Δόξας), Μπάμπουρας (από Ξηροπόταμο), Κονταξής (από Ξηροπόταμο)

 

 

«Καταιγίδα» Γιάννη Μπύρου έχει σαρώσει τη Δόξα και σε χρόνο dt ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έδειξε και απέδειξε ότι είναι γεννημένος για να πρωτοπορεί και ουσιαστικά «έστησε» σε 72 ώρες το ρόστερ της περιόδου 2018-2019 με έναν και μοναδικό στόχο, την άνοδο!

Αρχικά ήρθε η συμφωνία με το νέο προπονητή, με το τιμόνι των «Μαυραετών» να αναλαμβάνει ο Στάικος Βεργέτης, έχοντας ως βοηθό τον Βαγγέλη Ντίσιο (λεπτομέρειες για το νέο προπονητή της ομάδας και οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας δημοσιεύονται στη διπλανή σελίδα).

Η ομάδα ξεκινά ήδη την προετοιμασία και οι ιθύνοντες την έχουν για πρωταγωνιστικό ρόλο. Απομένουν λίγες μεταγραφικές «πινελιές» ενίσχυσης και ο κύβος ερρίφθη… Η οικονομική συνέπεια με την παρουσία Γιάννη Μπύρου καθιστά τη Δόξα ασφαλή προορισμό και όλοι πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα.

 

Δ. Μαχαίρας: «Επέστρεψα στη Δόξα για να ολοκληρώσω κάτι που άφησα στη μέση»

 

Μιλώντας στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο επανακάμψας στην ομάδα Δημήτρης Μαχαίρας έδωσε το στίγμα της παρουσίας του στην ομάδα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης στο στόχο των Μαυραετών. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των Μαυαραετών ανέφερε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός: «Επέστρεψα στη Δόξα για να ολοκληρώσω κάτι που άφησα στη μέση».