ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ»

 

  • Εγκαίνια για το μουσείο της ομάδας
  • Θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Δραμινός καλαθοσφαιριστής Μάνθος Κατσούλης
  • Παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια πρωταθλητές» από τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή
  • Φιλικός αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους του ΚΑΟΔ και στην Εθνική ομάδα βετεράνων

 

Απομένουν λίγες ημέρες για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού για το δραμινό μπάσκετ, που δεν είναι άλλο από τα εγκαίνια του μουσείου της αγαπημένης Δραμινής ομάδας, του ΚΑΟΔ, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας «Δημήτριος Κραχτίδης».

Βέβαια εκτός της μεγάλης στιγμής όπου οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να θαυμάσουν αντικείμενα και εκθέματα της πλούσιας ιστορίας των «πρασίνων» έρχεται μια σειρά από εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας για να δώσουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο μεγάλο αυτό γεγονός.

Το «κλου» της βραδιάς θα είναι ο φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στους βετεράνους του ΚΑΟΔ και στην Εθνική ομάδα βετεράνων.

Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν ως εξής:

Παλαίμαχοι ΚΑΟΔ: Κεραμιτσόπουλος, Χαρίσης, Πετρίδης, Ταχυρίδης Βασίλης και Δημήτρης, Μουλάκης, Σδράκας, Σύρλατζης, Μαυρίδης, Καρατζάς, Γρηγορίου, Αμπεριάδης, Θεοδοσιάδης και Εξουζίδης

Βετεράνοι Εθνικής Ομάδας: Κορωναίος Τάκης, Κοκολάκης Δημήτρης, Στεργάκος Ντεϊβιντ, Γκούμας Βασίλης, Αλεξανδρής Βαγγέλης, Λάιος Σάκης, Παπαγεωργίου Χάρης, Παραμανίδης Βασίλης, Μασλαρινός Χρήστος, Σταυρόπουλος Νίκος «Magic», Σακελλαρίου Σωτήρης, Σκόνδρας Διαμαντής, Ανανιάδης Διονύσης, Καλπάκης Δημήτρης, Μιχόπουλος Άγγελος, Καραμβέρης Σωτήρης, Κωσταντινίδης Χρήστος, Κακιούσης Λευτέρης, Γιαννούλης Γιάννης, Καραποστόλου Σωτήρης, Κούβελας Νίκος, Γιαννουζάκος Γιώργος, Ρεντζιάς Ευθύμης, Κόμματος Νέστορας, Μπαλογιάννης Γιώργος. Προπονητής της ομάδος ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης (ξανθός)!

Μετά τα εγκαίνια του μουσείου θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Δραμινός καλαθοσφαιριστής Μάνθος Κατσούλης με πλούσιες διακρίσεις στο ενεργητικό του, ενώ πριν τον μεγάλο φιλικό αγώνα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια πρωταθλητές» (αναφέρεται στον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του ‘87) από τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί από την COSMOTE TV.

H είσοδος για τον μεγάλο φιλικό αγώνα ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΟΔ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου όποιος θέλει προαιρετικά μπορεί να φέρει τρόφιμα προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Δράμας.

Ήδη υπάρχει έντονη κινητοποίηση στον «μπασκετικό κόσμο» της πόλης στο νέο ξεκίνημα της αγαπημένης Δραμινής ομάδας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν δείξει και αρκετοί φίλαθλοι της «πορτοκαλί θεάς» από όλη την Περιφέρεια (Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή), με τα μηνύματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ότι το «Δ. Κραχτίδης» το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου θα φορέσει τα «γιορτινά» του!