Ο Ανέστης Κοβογλανίδης ένας εκ των αθλητών που αγωνίζονται στον Bianco Monte Δράμα 1986 από ιδρύσεως του ανδρικού τμήματος θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνουν οι Δραμινοί τα τελευταία χρόνια για να διατηρηθούν ψηλά.

Ο πίβοτ της ομάδας μας είχε πρόταση από τους Δραμινούς, μια πρόταση τιμητική αλλά και ουσίας την οποία και αποδέχθηκε. Θα είναι παρών την νέα περίοδο προσπαθώντας να προσφέρει όσο είναι δυνατόν περισσότερα στην Δραμινή ομάδα.

Ο Ανέστης Κοβογλανίδης δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του: Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για μια ακόμη χρονιά οι διοικούντες της ομάδας και το τεχνικό τιμ στο πρόσωπό μου και μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι για μία ακόμη σεζόν μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας που με την προσπάθεια και την δουλειά όλων μας κάθε χρόνο πάει όλο και πιο ψηλά!!! Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβω και εγώ μέρος!!! Ελπίζω και την νέα σεζόν να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να τις γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας που τόσο πολύ μας στηρίζει τα τελευταία χρόνια.

Ανέστη να είσαι υγιής και να καταφέρεις να ζήσεις στην ομάδα ακόμη πιο όμορφες στιγμές.

 

Το Γραφείο Τύπου