ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

  • Τα φιλικά του καλοκαιριού
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Ο χρόνος και η ομοιογένεια
  • Γ. Δάντζερας (ιατρός): Η στήριξη προς την ομάδα πρέπει να είναι από όλους μας

 

Με το μεγάλο καλοκαιρινό γειτονικό ντέρμπι μάς αποχαιρετά ο Αύγουστος, αφού την Τετάρτη 31-8-2022 στο γήπεδό της η Δόξα θα υποδεχτεί τον φιλόδοξο Πανσερραϊκό που στόχο έχει την άνοδο στη Super League 1.

Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική έχει προγραμματισθεί για τις 2-10-2022 και φυσικά οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, αφού από 7 ομίλους θα πάμε στους 4 για όλη τη χώρα.

Με δεδομένες τις αυξημένες απαιτήσεις αν κάνουμε μια προσέγγιση του έμψυχου δυναμικού για την νέα περίοδο, η στρατηγική για μια Δόξα ανταγωνιστική με μέγα υποστηρικτή τον ανώνυμο φίλαθλο είναι μια ρομαντική πράξη που ο ρεαλισμός απαιτεί μια απαλλαγή από την εσωστρέφεια και μια επανεκκίνηση πραγματική.

Έτσι η Δόξα απέκτησε και ποιότητα με τις προσθήκες Τσελίδη – Καζαντζίδη – Μρκτσιάν – Βάντερσον – Καράδαη – Φραγκούλη – Παπαδόπουλου και με τις παραμονές Κόντου – Παπαϊωάννου – Κατσαμάγκα – Κολιοφούκα – Ρούτση – Οικονομίδη – Χατζηκυριάκου – Θεοδοσιάδη η… ασίστ πάει στον πάγκο και στον Κυριάκο Κετσιεμενίδη για να βγάλει «χημεία» και σύνολο.

 

Γ. Δάντζερας: Στήριξη από όλους

 

Το δικό του μήνυμα στέλνει μέσω της εφημερίδας «Εργασία… συν» ο Δοξαίος και γιατρός κ. Γιάννης Δάντζερας λέγοντας: Αρκετά με τον αρνητισμό που εδώ και δύο χρόνια έφερε τη Δόξα σε οριακό σημείο. Φέτος καλώ όλους τους Δραμινούς και Δοξαίους να αναστρέψουμε προς το θετικό τον προορισμό της ομάδας. Η νέα διοίκηση δικαιούται και αξίζει τη στήριξή μας και η ομάδα το χειροκρότημα.

 

Τα φιλικά των Μαυραετών

 

Οι επόμενοι φιλικοί αγώνες για τη Δόξα Δράμας έχουν ως εξής:

28 Αυγούστου: Προσοτσάνη (εκτός)

31 Αυγούστου: Πανσερραϊκός (εντός)

3 Σεπτεμβρίου: Βύρων Καβάλας (εκτός)

4 Σεπτεμβρίου: Βρασίδας Καβάλας (εκτός)

10 Σεπτεμβρίου: Αρναία (εκτός)

11 Σεπτεμβρίου: Πανδραμαϊκος (εντός)

17 Σεπτεμβρίου: Απόλλων Παραλίμνιου (δεν έχει οριστεί η έδρα)