Ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας έχει συσταθεί για την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα μνήμης και Άνοια.

Επαναλειτουργεί κάθε Τετάρτη από 1 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ. έως και τη 13.00 μ.μ. στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Δράμας (Χελμού 12). Τα ραντεβού κλείνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον τηλεφωνικό αριθμό 2521048023 σε καθημερινή βάση από τις 9.00 π.μ. έως και τις 15.00 μ.μ. με τη ψυχολόγο του σταθμού Ραμφοπούλου Γεωργία. Στο Συμβουλευτικό Σταθμό γίνονται ψυχομετρικές δοκιμασίες (τεστ) για την άνοια.

Επιπλέον εκτελούνται ατομικές συνεδρίες υποστήριξης φροντιστών με σκοπό τη Συμβουλευτική και την εκπαίδευση των ατόμων που φροντίζουν τους ασθενείς με Άνοια.

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων στο Σταθμό πραγματοποιείται μόνο εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η προσέλευση γίνεται σύμφωνα με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή αυστηρά των προβλεπόμενων υπηρεσιών.