Ο Βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Υπουργείο Υγείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη.

H θεματική της συνάντησής τους σχετίστηκε με το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Η συζήτηση περιεστράφη γύρω από:

– την κτηριακή επέκταση και αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.).

– την κτηριακή επέκταση και αύξηση της δυνατότητας περίθαλψης της Μονάδας Εντατικής  Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Οι συγκεκριμένες επεκτάσεις αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που ο κύριος Μπλούχος οραματίστηκε. Τονίσθηκε μάλιστα στη συζήτηση, η συμβολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Raycap A.E» κ. Κωνσταντίνου Αποστολίδη, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην εκπόνηση της αρχικής μελέτης.

Ο κ. Μπλούχος ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών από πλευράς Υπουργείου Υγείας ώστε από τις αρχικές μελέτες, κατόπιν των παρατηρήσεων των αρμοδίων υπηρεσιών,  να προχωρήσουμε γρήγορα στις μελέτες εφαρμογής.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ταυτόχρονα με την ευαρέσκειά του για το όλο σχέδιο, εξέφρασε την χαρά και την αισιοδοξία του ότι το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας θα αποτελεί στο εγγύς μέλλον μια έτι περαιτέρω ολοκληρωμένη Δομή Υγείας στην υπηρεσία του Δραμινού πολίτη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αγκαλιάζει πάντα κάθε καλή πρωτοβουλία δίνοντας προτεραιότητα στην υλοποίησή της.