Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στη Δράμα (Περισσότερα ΕΔΩ) την προσεχή Τετάρτη 12 Ιανουαρίου αναμένεται να σημάνει την ανακοίνωση ένταξης χρηματοδότησης δύο σημαντικών έργων του Δήμου Δράμας.

Συγκεκριμένα, εκτός απροόπτου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα, με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, παρουσία του Βουλευτή του Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη του έργου «Αναβάθμιση-εκσυγχρονισμός υποδομών Δήμου Δράμας», συνολικού προϋπολογισμού 10.374.361,99 ευρώ.

Το εν λόγω έργο αφορά αφενός την κατασκευή νέων κερκίδων και αίθουσας προθέρμανσης στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» (Περισσότερα ΕΔΩ) και αφετέρου την ανάπλαση του περιφερειακού του Κορυλόβου (Περισσότερα ΕΔΩ).

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά έργα υποδομών για τον Δήμο Δράμας, τα οποία άλλωστε είχαν τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα κατά την προτεραιοποίηση των έργων του Δήμου από την Οικονομική Επιτροπή (Περισσότερα ΕΔΩ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή της στην «Εργασία… συν» (Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022), η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου είχε προαναγγείλει πως το 2022 θα είναι «Η χρονιά του Αθλητισμού», επισημαίνοντας για το έργο στο Δημοτικό Στάδιο πως «υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη του έργου δωρεά του Δραμινού εφοπλιστή κ. Άρη Θεοδωρίδη, η οποία κατατέθηκε στην πρόσκληση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησής της από το Υπουργείο Εσωτερικών» (Περισσότερα ΕΔΩ).