Ημερομηνία ορόσημο θα αποτελέσει (όπως όλα δείχνουν) η 12η Ιανουαρίου 2022, καθώς η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Σέλιου Πέτσα σηματοδοτεί την ανακοίνωση χρηματοδοτήσεων για έργα ύψους πάνω των 15 εκ. ευρώ για τους Δήμους Δράμας και Δοξάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Πέτσας θα ανακοινώσει την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου του Δήμου Δράμας «Αναβάθμιση-εκσυγχρονισμός υποδομών Δήμου Δράμας», συνολικού προϋπολογισμού 10.374.361,99 ευρώ (αφορά την κατασκευή νέων κερκίδων & αίθουσας προθέρμανσης στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος»  και ανάπλαση του περιφερειακού του Κορυλόβου), καθώς και των έργων  του Δήμου Δοξάτου «Κατεδάφιση παλιού και ανέγερση νέου κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου –Λυκείου Καλαμπακίου Δήμου Δοξάτου», προϋπολογισμού 4.950.000,00 ευρώ, και «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, στον χώρο και στον χρόνο», προϋπολογισμού 465.690,00 ευρώ.

Μέσα από την αγαστή συνεργασία του Βουλευτή Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, οι Δήμοι του Νομού Δράμας λαμβάνει σημαντικές χρηματοδοτήσεις για εμβληματικά έργα τα οποία αποτελούν και πρώτη προτεραιότητά τους για χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Με μεθοδικότητα, επιμονή, υπομονή και θέληση για προσφορά ο κ. Μπλούχος καταφέρνει να λύνει υποθέσεις της Δράμας και προσπαθεί συνεχώς, με τις επαφές του στα κέντρα των αποφάσεων στην Αθήνα, να βγάλει τη Δράμα από το τέλμα και από τη μιζέρια και την γκρίνια των χαμένων ευκαιριών.