ΕΝΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η FOOTBALL LEAGUE ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ…

 

Γ. Μπύρος: Μάχη ως το τέλος, έχουμε δυναμική

  • Την Δευτέρα 31 Ιουλίου η «πρώτη» της Δόξας
  • Η κατηγορία συμμετοχής θα οριστικοποιήσει και το ρόστερ
  • Τετάρτη 2 Αυγούστου ο Αγιασμός του Ξηροποτάμου
  • Οι εκλογές 12 ή 14 Αυγούστου στην ΕΠΟ και η νέα αρχή στο ποδόσφαιρο
  • Συνάντηση Γ. Χατζησαρόγλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας) με Γ. Βασιλειάδη (Υφυπουργός Αθλητισμού) σε θετικό κλίμα

 

Στη Β’ ή στη Γ’ θα είναι την περίοδο 2017-2018 η Δόξα; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει όλους στο στρατόπεδο των Μαυραετών, με τον χρόνο να είναι περιορισμένος οι ελπίδες σίγουρα περιορίζονται. Σήμερα Πέμπτη 27-7-2017 συνεδριάζει η Football League για θέματα του νέου πρωταθλήματος με τις μισές ομάδες να είναι κυριολεκτικά στον αέρα, χωρίς αδειοδότηση, με περιορισμό μεταγραφών, με αδυναμία κατάθεσης ακόμη ακόμη και του παραβόλου. Η κατηγορία μοιάζει να είναι στην… εντατική και με τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο να δηλώνει ότι μέλημα είναι να υπάρχει πρωτάθλημα και τον… Οκτώβριο!

Και από την άλλη υπάρχει η Δόξα να διεκδικεί το συμμετοχή της ως δευτεραθλήτρια ομάδα, με τον χορηγό κ. Γιάννη Μπύρο και την οικονομική του στήριξη να προσδίδει στο Σύλλογο δυναμική Super League και όμως η πιθανή συμμετοχή στη Γ’ Εθνική θα είναι ένα πισωγύρισμα χρόνου και φιλοδοξιών.

Ποιος θα αποφασίσει τελικά για τα πρωταθλήματα και την μορφή τους, το «μπαλάκι» πάει στις εκλογές στην ΕΠΟ που διαφαίνεται να πραγματοποιούνται 12 ή 14 Αυγούστου με την παράταξη του κ. Γραμμένου να είναι το απόλυτο φαβορί.

Έτσι με τον χρόνο να είναι αντίπαλος για τη Δόξα, η δήλωση συμμετοχής στη Football League την 4/8/2017 θα «φωτογραφίσει» τα νέα δεδομένα για την περίοδο 2017-2018, αφού οι μισές ομάδες θα είναι αγωνιστικά play out με ρόστερ 19χρονα παιδιά λόγω περιορισμού μεταγραφών.

 

Γ. Μπύρος: Μάχη ως το τέλος!

 

Ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω για την άνοδο της Δόξας είναι ο κ. Μπύρος, ο οποίος ένιωσε την ετυμηγορία για το μη διεξαχθέν Καλαμαριά – Καρδία ως λεκτικό διαξιφισμό! Και όμως η Δόξα με τον κ. Μπύρο ακόμη και την ύστατη ώρα διεκδικεί και μάχεται με τις εκλογές στην ΕΠΟ να είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν την… Γ’ Εθνική.

 

«Είδε» Υπουργό ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας

 

Την Δευτέρα 24/7/2017 τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου για διεξοδική συζήτηση για τα γενικότερα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

 

31 Ιουλίου η «πρώτη» με αγωνία για την κατηγορία

 

Για την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η «πρώτη» των Μαυραετών.