ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ HANDBALL PRMIER

Τα νέα αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου, καθώς και η εξειδίκευση αυτών για τον τομέα του αθλητισμού, με ΚΥΑ στις 6 Μαρτίου, επέφεραν σημαντικές αλλαγές στην αθλητική δραστηριότητα της χώρας.

Η Handball Premier διακόπηκε, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου, ενώ οι ομάδες σε όλη τη χώρα μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους. Με την έκδοση της ΚΥΑ αναιρέθηκε και το αρχικά ισχύον, όπου οι ομάδες στις κόκκινες περιοχές θα μπορούσαν να συνεχίσουν την προπονητική δραστηριότητα, αλλά όχι οι ομάδες των περιοχών στο βαθύ κόκκινο.

Ο Bianco Monte Δράμα 1986 συνεχίζει, λοιπόν, τις προπονήσεις του, σε μια άκρως πρωτόγνωρη σαιζόν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, οι ομάδες (πλην της ΑΕΚ με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις), έχουν δώσει μόλις έναν αγώνα. Η Δραμινή ομάδα σε αυτή τη μοναδική υποχρέωση νίκησε με 26-23 τον Φαίακα Κέρκυρας, δείχνοντας πάντως επηρεασμένη από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Βέβαια, με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, εκτιμάται πως ο Bianco Monte Δράμα 1986 θα ανεβάσει ρυθμούς και θα κυνηγήσει με αξιώσεις τον στόχο για τερματισμό στην πρώτη τριάδα των play off.

Πλέον, τόσο η Handball Premier, όσο και άλλα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, αναμένουν να δοθεί το «πράσινο φως» για έναρξη της αγωνιστικής δράσης.