ΣΤΟ ΟΦΡΥΝΙΟ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/3/2022 ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

  •  Η ένσταση από Δόξα για το κύρος του αγώνα Πλαγιά – Αλεξανδρούπολη εις βάρος της ομάδας του Έβρου φέρνει βαθμολογικές αναταράξεις
  •  Έστω και οριακά η Δόξα στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια θέλει την παραμονή
  •  Λ. Τοπαλίδης (πρώην τερματοφύλακας Δόξας, κάτοικος Ορφανίου): Μόνο αδιάφορη δεν θα είναι η ομάδα του Ορφανίου

 

Την Τετάρτη 23/3/2022 το έφερε η μοίρα η Δόξα να κάνει την ύστατη προσπάθεια για παραμονή στη Γ’ Εθνική στο γήπεδο Ορφανίου Καβάλας κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Αυτό είναι η σκληρή πραγματικότητα και η τωρινή Διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα ηγείται της έσχατης αυτής προσπάθειας κόντρα σε ομάδες που μπορεί να υστερούν σε ιστορικό μέγεθος, όμως είχαν έναν τυπικό προγραμματισμό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ένσταση από Δόξα – Αναταράξεις – Πιθανή αφαίρεση βαθμών

 

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι ουσιαστικά το «Ευαγγέλιο» μαζί με τον ΚΑΠ για τα δεδομένα που διέπουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η προϋπόθεση για δήλωση 5 νεαρών στο φύλλο αγώνα δεν εφαρμόστηκε εκ μέρους της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Έτσι η Δόξα, έχουμε νόμιμο δικαίωμα, προσέφυγε αρμοδίως για το κύρος του αγώνα, επικαλούμενη την προϋπόθεση δήλωσης 5 νεαρών (γεν. 2001), κάτι που η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν έπραξε, αφού δήλωσε μόνο 1.

Η απόφαση πλέον ανήκει στα νόμιμα δικαιοδοτικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Τετάρτη στο Οφρύνιο

 

Κάτοικος Ορφανίου είναι ο πορτιέρο της Δόξας την περίοδο 2008-2012 Λευτέρης Τοπαλίδης, ο οποίος μας δήλωσε ότι μόνο αδιάφορη δεν είναι βαθμολογικά η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου και ο βαθμός δυσκολίας για τη Δόξα μεγάλος.