Η I.P.A. Δράμας στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων και θέλοντας να βοηθήσει ουσιαστικά την οικογένεια του 7χρονου Θεοφάνη από τη Δράμα, που πρόσφατα διαγνώσθηκε με Λευχαιμία και νοσηλεύεται στην παιδοογκολογκή κλινική του ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης, δίνοντας τον δικό του αγώνα… ζωής, θα πραγματοποιήσει με την υποστήριξη της Ε.Π.Σ. Δράμας, Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» την Δευτέρα 19-10-2020 και ώρα 16.30 στο γήπεδο της Ν. Αμισού, μεταξύ των ομάδων Διεθνής Ένωση Αστυνομικών I.P.A. Δράμας και Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος.

Για τον σκοπό αυτό κυκλοφορούν Κουπόνια Οικονομικής Ενίσχυσης των 2 ευρώ, αντί εισιτηρίου, καθώς δεν επιτρέπεται η προσέλευση κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ας «Ενώσουμε» όλοι μαζί τις ευχές και προσευχές μας, για τον μικρό Θεοφάνη και την οικογένειά του και με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και της επιστήμης, να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας του και να επανέλθει στην καθημερινότητά του, στην οικογένειά του, στο σχολείο με τους φίλους και συμμαθητές του.

Καλούμαστε ως «Δραμινή Κοινωνία» να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά και αλληλεγγύη μας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν.