ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

2013, ημέρα Σάββατο, 3 Αυγούστου, έγιναν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων Γραφείων του Κ.Κ.Ε. που βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου το Κόμμα είναι συνυφασμένο με την Πλατεία Ελευθερίας, όχι μόνο τώρα, αλλά και παλαιότερα, σε δύσκολες εποχές. Στην συγκινητική και λιτή τελετή τιμήθηκαν για την προσφορά τους μέλη του Κόμματος που βοήθησαν οικονομικά, όπως και το μέλος από την Μικρόπολη που διέμενε στην Αθήνα, Γεωργία Πατσίδου, η οποία προσέφερε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που χρειάστηκε για την αγορά των Γραφείων, στην μνήμη του πατέρα της Πασχάλη Πατσίδη από την Μικρόπολη.

2017, 5 Ιουλίου, η Γεωργία Πατσίδου, σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από την ζωή με επιθυμία της η κηδεία της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Θα την θυμόμαστε, θα την μνημονεύουμε τόσο για ην προσφορά της ως δωροθέτης όσο και για την ιδεολογία της, πιστή στις ιδέες του κομμουνισμού και μια απλή ενεργή οπαδός του Κ.Κ.Ε..

 

Στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο «Ματωμένα ράσα», την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, ο δαίμων του τυπογραφείου μετέτρεψε την ημερομηνία της Κρητικής Επανάστασης σε 1947 από το ορθό 1941.