Δεν τα κατάφεραν να πάρουν την νίκη στην Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα παιχνίδι -στην πρεμιέρα των PLAY OFF – που είχε ενδιαφέρον στο σκορ σε όλη του την διάρκεια αφού οι ομάδες ήταν πάντα κοντά.

Η Δραμινή ομάδα προσπαθώντας να βρει ρυθμό αφού οι διαιτητές έδιναν το παθητικό μετά από 40΄΄ κατάφερε να προηγηθεί 17-18 στο 48΄ και το σκορ πήγαινε γκολ-γκολ μέχρι το τέλος. Ο Ιωνικός προηγήθηκε 22-20 οι Δραμινοί ισοφάρισαν σε 22-22 με γκολ των Καβάζη και Νίκολιτς.

Η νίκη του Ιωνικού ήρθε με γκόλ του Χαντέλη στο 59΄20”. Στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού οι Δραμινοί είχαν δοκάρι με τον Τορνικίδη στο 59΄37” και έτσι ο Ιωνικός πήρε την νίκη.
Οι Δραμινοί λόγω της διακοπής και των προβλημάτων τραυματισμών που είχαν ήταν μακριά από τον καλό εαυτό τους ενώ δεν αγωνίστηκε για μια ακόμη φορά ο Τουνγκελίδης για προληπτικούς λόγους που ακολούθησε όμως την αποστολή. Απών και ο Καφαντάρης από την αποστολή μια και χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως.
Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για την νίκη του και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους ανθρώπους της αποστολής για την άριστη φιλοξενία στην Φιλαδέλφεια.
Οι τραγικές φιγούρες….
Σε όλη την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου, οι Δραμινοί έχουν πολλά παράπονα από τους πραγματικά πολύ χαμηλού επιπέδου διαιτητές Χαραλαμπίδη – Ζήση(τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι) που είχαν κλειστά τα μάτια στα μαρκαρίσματα στα πίβοτ της ομάδας μας και στον Τόσκα. Όσο οι διαιτητές άφηναν τον Ιωνικό ειδικά όταν είχε δίλεπτη να εκδηλώνει τις επιθέσεις του μετά από 50΄΄ χωρίς να σηκώνουν παθητικό οι Δραμινοί δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβασή του.
Όσον αφορά τις ποινές, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη στα 6μ της άμυνας του Ιωνικού, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θόδωρος Τογανίδης δέχθηκε ποινή από διαιτητή που ήταν 10 μέτρα μακριά επειδή έκανε παρατηρήσεις σε παίκτη μας να μην διαμαρτύρεται!!! Αργότερα δέχθηκε κόκκινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε όταν ο Ιωνικός όπως φαίνεται στο βίντεο κατείχε την μπάλα 50΄΄ δεν είχε ξεκινήσει επίθεση και δεν δόθηκε προειδοποίηση για παθητικό παιχνίδι. Σε 11 φάσεις καταγεγραμμένες στο βίντεο του αγώνα η ομάδα μας αδικήθηκε εμφανώς.
Να διαμαρτυρηθούμε? Να κάνουμε επιστολές και έγγραφα? Όχι κουραστήκαμε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε αγώνες υψηλότατου επιπέδου όπως είναι η Handball Premier. Πλέον είναι απαίτηση των ομάδων και όχι αίτημα να υπάρχουν διαιτησίες πεντακάθαρες και ποιοτικές. Μήπως πρέπει να διπλασιαστούν οι αμοιβές τους? Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να προτείνουμε.
Κουραστήκαμε να βλέπουμε την ομάδα μας να αδικείται και εμείς σε πνεύμα συναίνεσης να προσπαθούμε -χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημοσιότητα- να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Βέβαια βιώσαμε και χειρότερα. Αναρωτιόμαστε αν μόνο με την βοήθεια του Θεού θα βελτιωθούν τα πράγματα. Καλή επιτυχία στην Κ.Ε.Δ. και στην Ο.Χ.Ε. που ναι μεν προσπαθούν αλλά…..
Το Γραφείο Τύπου.