ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, για την 17η αγωνιστική, την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας, συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του Πανδραμαϊκού στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η Δραμινή ομάδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάνοντας το ρεπό της, κι έτσι οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη είχαν ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων, μετά τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό και το Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Πανδραμαϊκός, αν και νεοφώτιστος, πρωταγωνιστεί το πρωτάθλημα και βρίσκεται στα υψηλά βαθμολογικά πατώματα. Βέβαια, η κατάκτηση της πρώτης θέσης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό στις καθυστερήσεις, έχει δυσκολέψει αρκετά και χρειάζεται να στραβοπατήσει η πρωτοπόρος ομάδα των Σερρών για να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση ο Πανδραμαϊκός. Στη βαθμολογία, ο Πανσερραϊκός έχει 39 βαθμούς, ο Νέστος Χρυσούπολης 32 και ο Πανδραμαϊκός 30, έχοντας όμως κάνει το ρεπό του.

Πάντως, ανεξαρτήτως τελικής θέσης, η Δραμινή ομάδα σίγουρα βρίσκεται εντός στόχων, καθώς πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και έχει βάλει τις βάσεις για ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά.