Η ΔΟΞΑ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ, Ο Γ. ΜΠΥΡΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ, Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ – ΑΠΟΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ» ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

  • Γιάννης Μπύρος: Ισχύει ό,τι είπα
  • Αντώνης Πετρόπουλος (νεοαποκτηθείς σέντερ φορ): Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα
  • Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Καλαμαριά): Καμία αντιπαλότητα με τη Δόξα
  • Η Football League αποφασίζει για σέντρα με την παρουσία της Δόξας Δράμας

 

Φθινοπώριασε και απομένει ο ορισμός της κλήρωσης της Football League και ο κόσμος της Δόξας με τις 8 (!!!) νέες προσθήκες είναι ανυπόμονος να (ξανα)δει την ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, με τη στήριξη του Γιάννη Μπύρου.

 

Σήμερα 28/9 το συμβούλιο της Football League

 

Μετά από μια τρίχρονη απουσία και ένα «θερμό» και περιπετειώδες καλοκαίρι του 2017 η Δόξα επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στο δεύτερο τη τάξη πρω΄ταθλημα. Στην οδό Θεμιστοκλέους ο «οικοδεσπότης» Πρόεδρος κ. Λεουτσάκος θα ακλωσορίσει και επίσημα τα δύο νέα μέλη, την ιστορική Δόξα Δράμας και το νεοφώτιστο Α.Ε. Καραϊσκάκης από την Άρτα.

Θέμα του σημερινού Συμβουλίου το οικονομικό (χορηγίες) και το αγωνιστικό (έναρξη πρωταθλήματος), αφού πιέζει τόσο η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά όσο και αρκετές ομάδες (ΟΦΗ).

 

Δ. Καλαϊτζίδης: Κανένα θέμα με τη Δόξα

 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής και όχι μόνο της Καλαμαριάς κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης εκθείασε το ιστορικό παρελθόν της Δόξας, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαλότητας και είπε ότι ο τρόπος επιστροφής των Μαυραετών είναι το ζητούμενο.

 

Γ. Μπύρος: Ισχύει ό,τι είπα

 

«Ό,τι είπα στον κόσμο είναι για μένα οδηγός στην παρουσία μου στη Δόξα», με αυτή την φράση προς την εφημερίδα μας ο επικεφαλής της Διοικούσας επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ Δόξα κ. Γιάννης Μπύρος δίνει τον ψυχισμό τους προς τους φιλάθλους.