ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (22/4/2018) ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (25/4/2018) ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Η ΔΟΞΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ, ΤΗΝ 6ΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ…

 

  • Ν. Κωστένογλου (προπονητής Δόξας): Ναι, έχω αξιολογήσει το έμψυχο υλικό, θα πάρουν χρόνο άπαντες
  • Παναχαϊκή, Καλαμαριά και Κισσαμικός οι εναγόμενοι κατά Δόξας για την γκάφα των 6 ξένων με Άρη
  • Δευτέρα 25 Απριλίου η εκδίκαση της υπόθεσης
  • Τα αποκωδικοποιημένα μηνύματα της φετινής χρονιάς ας γίνουν στοιχεία απόλυτου πρωταθλητισμού τη νέα περίοδο

 

 

Το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου οδεύει προς τη λήξη του και σίγουρα εδώ αρχίζει ο ρεαλισμός και ο πραγματισμός. Η χρονική στιγμή της ανόδου από τη μια και από την άλλη η στελέχωση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και στα υπόλοιπα στελέχη έχουν κοινό παρανομαστή τη σκληρή πραγματικότητα που λέει ότι η Δόξα είναι από τη μια πλούσια ομάδα συνέπεια και από την άλλη η βαθμολογική της θέση είναι η απόλυτη διάσταση της ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ. Και εδώ ο όποιος συναισθηματισμός θα είναι μια ενεργή νάρκη για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Μπύρος πλήρωσε και πληρώνει μια ομάδα με συμβόλαια επιπέδου Super League όταν η πλειοψηφία των αντιπάλων είναι σε επίπεδο μπάτζετ όσο 2-3 μήνες καταβολών στη Δόξα και φυσικά ο ίδιος ο Μεγαλομέτοχος επέλεξε την στελέχωση της ΠΑΕ και το αποκορύφωμα είναι η εκδίκαση των προσφυγών των ομάδων που έχουν έννομο συμφέρον για την γκάφα ολκής – παρωδία με τον Άρη. Οι ομάδες αυτές είναι η Παναχαϊκή, η Καλαμριά και ο Κισσαμικός. Και εδώ η στήλη λέει το απλό, επαγγελματισμός και συναισθηματισμός δεν συμβαδίζουν, άλλο το θυμικό και άλλο ο ρεαλισμός.

Έτσι το υπόλοιπο πρωτάθλημα έχει μια φαινομενικά τυπική περίοδο, αλλά ουσιαστική για την παρουσία των ποδοσφαιριστών. Κι εδώ ο κ. Κωστένογλου είναι ξεκάθαρος στο ότι έχει αξιολογήσει όλο το έμψυχο υλικό που δεν ήταν δική του επιλογή.

Στις 27 Μαΐου πέφτει η αυλαία της Football League για τη Δόξα στις Σέρρες και ο κ. Μπύρος ξεκαθάρισε ότι 31-5-2018 άπαντες δεν θα έχουν απαιτήσεις καταβολών.

Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Μπύρος έχει δώσει υποσχέσεις στον κόσμο της Δράμας και εδώ ο ίδιος του ο ψυχισμός είναι σε εκκρεμότητα. Η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ, στη διοικητική φιλοσοφία και στους στόχους και τα θέλω είναι το όποιο αύριο.

 

Στόχος η 6αδα!

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αναμετρήσεις με Παναιγιάλειο (εκτός της Κυριακή) και με Καλαμαριά (εντός την Τετάρτη) έχουν ξεχωριστή βαρύτητα, αφού η 6αδα δεν πρέπει να χαθεί.