Ο ΑΥΤΟΫΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΑΘΟΔΙΚΟΥ – ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

· Ο Γ.Σ. Δόξα επέλεξε την πρόταση του Τ. Στράντζαλη για ανάληψη διαχείρισης της ομάδας στη Γ’ Εθνική

· Αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου η κλήρωση με σέντρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

· Γ. Δάντζερας (Αντιπρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Είμαστε οι θεματοφύλακες του Συλλόγου και κάθε κομβική εξέλιξη θα τελεί υπό την επικύρωσή μας

 

Τετέλεσται η επαγγελματική μορφή της Δόξας με βούλα και υπογραφή, εξ ιδίων μάλιστα, αφού τη Δευτέρα 11-10-2021 το έσχατο έγγραφο της ΠΑΕ εστάλη στη διοργανώτρια Super League 2 και γνωστοποίησε την εθελούσια παραίτηση της ΠΑΕ Δόξα.

Το πώς και το γιατί έφτασε σε αυτή την αρνητική εξέλιξη έχει μια βασική γενεσιουργό αιτία και παθογένεια που είναι αφενός η απουσία παραγόντων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του χώρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και αφετέρου στις προσδοκίες που γεννά η ιστορικότητα των Μαυραετών.

Κατάληξη ο αυτοϋποβιβασμός, αφού οι υπερκείμενες αρχές FIFA-UEFA έχουν στο κατακόκκινο τη Δόξα με τελεσίδικες οικονομικές απαιτήσεις ακόμη – ακόμη υποτιθέμενων ξένων αθλητών που δεν ήρθαν ποτέ στην πόλη μας. Παραγοντική αυτοκτονία με προσύμφωνα – θηλιές.

 

Αποφασίζει ο Ερασιτέχνης

 

Έτσι ο Γ.Σ. Δόξα προέβη σε δημόσια πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής υπό την έγκριση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Υπήρξαν δύο προτάσεις, οι οποίες εξετάστηκαν, με τον χρόνο να είναι στο κατακόκκινο. Τελικά, επιλέχθηκε η πρόταση του Τάσου Στράντζαλη, ο οποίος, με τους συνεργάτες του, συνεχίζει τη λειτουργία της ομάδας και στη Γ’ Εθνική.

Στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα και ιατρός κ. Γιάννης Δάντζερας και είπε: «Παραμένουμε ως διοίκηση θεματοφύλακας του Συλλόγου. Η όποια ανάθεση για την αντρική ομάδα θα τελεί πάντα υπό την πλήρη επιτήρηση εκ μέρους μας. Κάθε κομβική εξέλιξη πρέπει να έχει την απόλυτη συγκατάθεση».

 

Αύριο η κλήρωση – Πρωτάθλημα στις 24/10

 

Για αύριο Παρασκευή 15-10-2021 γνωστοποίησε η ΕΠΟ τη διεξαγωγή της κλήρωσης των 7 ομίλων της Γ’ Εθνικής. Στον Δ’ όμιλο θα έχουμε τη Δόξα και τον Πανδραμαϊκό με προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 24-10-2021