ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

 

  • Συγκροτείται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με ρόλους και δράσεις για όλους
  • Η οικογένεια Καλλινικίδη σε ρόλο Διοικούσας Επιτροπής
  • Ξεκίνησε ο αγωνιστικός προγραμματισμός για τη σεζόν 2024-2025

 

Ο κύβος ερρίφθη και τυπικά θα πιστοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας όπου τα μέλη του Γ.Σ. Δόξα μέσα από το εκλέγειν και εκλέγεσθαι καλούνται να αναδείξουν τη νέα διοίκηση να στείλουν το μήνυμα της συσπείρωσης και της επανεκκίνησης.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους:

Υποψήφιος Πρόεδρος: Δάντζερας Ιωάννης

Υποψήφια μέλη Δ.Σ.

Βασιλειάδου Δέσποινα

Γεωργιάδου Χριστίνα

Λαζαρίδης Θεμιστοκλής

Μεταβιτσιάδης Θεόδωρος

Παγωνάς Δημοσθένης

Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης

Σούλης Βασίλειος

Σπυρίδης Ιωάννης

Σταϊκίδης Βασίλειος

Σταϊκίδου Αναστασία

Χατζηδιάκος Κωνσταντίνος

Ψαρράς Χαρίλαος

Ελεγκτική Επιτροπή:

Ηλιάδης Ηλίας

Πετρόπουλος Αθανάσιος

Χλιουνακης Ευάγγελος

Ποια κατηγορία; Με ποιους παίκτες; Πού πάμε; Υπάρχει ορίζοντας; Τα πάγια εσώψυχα ερωτήματα όλων των φιλάθλων και είναι εύλογα. Η παρουσία της οικογένειας Καλλινικίδη με προεξάρχοντα τον Άγγελο Καλλινικίδη είναι χρονικά και ρεαλιστικά ο καταλύτης όλων των απαντήσεων.

Η δήλωση του κ. Καλλινικίδη «να βρούμε τις αξίες της Δόξας μέσα από το νοικοκυριό», στην εφημερίδα μας, είναι ξεκάθαρα, αφού ηθικά προσδιορίζει τις χαμένες αξίες της Δόξας και ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα ευταξίας και νοικοκυροσύνης.

 

Νέα διοίκηση – γήπεδο – ομάδα – ακαδημία

 

Όλα τα παραπάνω είναι κεφαλαιώδη για το νήμα της επανεκκίνησης. Ήδη οι συμμετέχοντες στη νέα διοίκηση πήραν έντυπο καθηκοντολόγιο δράσεων και παρεμβάσεων.

Η παρουσία του Δοξαίου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Σαλπιγκτίδη είναι το «κλειδί» για τη συνδρομή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αφού ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου είναι όχι για λόγους εντυπωσιασμού αλλά άκρως κομβική και καθοριστική ανάγκη.

 

Αγωνιστικός προγραμματισμός

 

Εδώ η σύμπλευση έμπειρων και φερέλπιδων παικτών θα καθορίσει και το ύψος και το βάθος του ρόστερ. Ήδη οι (άτυπες) επαφές είναι καθημερινές, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται μετά τις 20 Ιουνίου.