ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

 

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου 2019, στην Προσοτσάνη, η τελετή αγιασμού του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» του υπ. Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Θόδωρου Αθανασιάδη.

Η προσέλευση του κοινού στην εκδήλωση ήταν αθρόα, καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα παρουσίας στα εγκαίνια, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κινητοποίηση με μεγάφωνα, παρά μόνο προσωπικά καλέσματα από τους ίδιους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Όπως λεγόταν χαρακτηριστικά από ανθρώπους της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», η παρουσία περίπου 1.000 ατόμων αποτέλεσε σαφές και ισχυρό μήνυμα για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα η παρουσία του κοινού αποτελεί επιπλέον κίνητρο για να ενταθεί η προσπάθεια μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών στις 26 Μαΐου.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας κ. Αθανάσιος Ανδρούτσος, ενώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θόδωρο Αθανασιάδη προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Αθανασιάδης παρουσίασε τις γενικές αρχές της «Δύναμης Δημιουργίας», καθώς και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για όλο το Δήμο Προσοτσάνης. Θα ακολουθήσουν επί μέρους εκδηλώσεις σε κάθε Κοινότητα του Δήμου, όπου ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα για κάθε χωριό, με κοστολογημένες παρεμβάσεις και εφικτούς και υλοποιήσιμους στόχους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με την παρουσίαση των υποψήφιων Συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» με το κοινό να χειροκροτεί θερμά κάθε συμμετέχοντα σε αυτή την αυτοδιοικητική προσπάθεια.