ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ RAYCAP ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σε 28 δημοτικά και δημόσια κτήρια, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης της Δράμας τοποθετήθηκαν 28 απινιδωτές, προσφορά της εταιρείας Raycap, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Σχετικές ανακοινώσεις, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, έγιναν από τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά η Δημοτική μας Αρχή ότι παράγει έργο, αλλά και ουσία, και στο κοινωνικό κομμάτι, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την εταιρεία Raycap και τον κ. Αποστολίδη, που, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, προσφέρουν 28 εξωτερικούς απινιδωτές στο Δήμο της Δράμας.

Αυτοί οι εξωτερικοί απινιδωτές θα τοποθετηθούν άμεσα σε πολλά σημεία της πόλης, όπως ο δημοτικός κήπος, η Αστυνομία το γήπεδο “Κραχτίδη”, το Κολυμβητήριο, σε πολλές υπηρεσίες και διευθύνσεις του Δήμου, προκειμένου όλοι οι συνδημότες να μπορούν να κάνουν χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Όλοι, λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι αλλάξαμε σελίδα. Είμαστε μια σύγχρονη πόλη που σέβεται τον πολίτη και θέτει σε πρώτη θέση τις ανάγκες του, την ασφάλειά του, την υγεία του. Είμαστε και θα είμαστε η Δημοτική Αρχή για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο με την ευαισθησία που μας διακατέχει και την υπευθυνότητα των λόγων και των πράξεών μας».

Μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Παναγιωτίδης επεσήμανε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι τοποθετήθηκαν στα 4 ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας, στο Κ.Η.Φ.Η. και στον 1ο Παιδικό Σταθμό εξωτερικοί απινιδωτές. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την εταιρεία Raycap, τον κ. Αποστολίδη, τον κ. Γκατζούλη, καρδιολόγο, ο οποίος έτρεξε όλο το πρότζεκτ εκ μέρους της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι συντοπίτης μας και έτρεξε όλο αυτό το πρότζεκτ, ώστε να έχουμε σήμερα στο Δήμο Δράμας 28 απινιδωτές».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτίδης την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 11.00. στο Δημαρχείο Δράμας «θα γίνει εκπαίδευση από την εταιρεία που τοποθέτησε τους απινιδωτές και θα μιλήσει εκ μέρους της ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κ. Χατζηελευθερίου».