ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ» Γ. ΘΩΜΑΪΔΗ

 

  • «Υποχρέωσή μου είναι η ανάδειξη του τόπου μου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου, διαλύοντας την εικόνα της αδράνειας που έχει ο σημερινός Δήμος μας»
  • «Τα χωριά αφέθηκαν στη μοίρα τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικό είναι να υπάρχει μεγάλη αντίδραση του κόσμου απέναντι στη νυν Δημοτική Αρχή»
  • «Με την Κυριακή Παπαζώτου ως Δήμαρχο Δοξάτου ο Δήμος μας θα μπορέσει να απορροφήσει συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα και Τομεακά προγράμματα Υπουργείων»

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

 

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Εργασία… συν» παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δοξάτου με την παράταξη «συνΕργάζομαι» κ. Γιώργος Θωμαΐδης.

Στη συνέντευξή του ο κ. Θωμαΐδης αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και γιατί επέλεξε την παράταξη «συνΕργάζομαι» της κ. Κυριακής Παπαζώτου. Επίσης, ο κ. Θωμαΐδης σχολιάζει την τρέχουσα δημοτική περίοδο και στέκεται σε αυτά που θα πρέπει να έχει ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί από τις προσεχείς εκλογές.

 

Κύριε Θωμαΐδη για ποιους λόγους αποφασίσατε να είστε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Δοξάτου;

Ο πολιτικός βιος χρειάζεται νέους ανθρώπους για να ανεβάσουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής. Είμαι ένα πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και είμαι πεπεισμένος πως στον Δήμο μας χρειάζονται πολλές μεταρρυθμίσεις βάζοντας τέλος στα προβλήματα των δημοτών μας.

Η τριβή μου τόσο με τους ανθρώπους, όσο και με τις καταστάσεις με βελτιώνουν ως άνθρωπο ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του Δήμου μας.

Στόχος μου η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου μας.

 

Είστε υποψήφιος με την παράταξη «συνΕργάζομαι» της κ. Κυριακής Παπαζώτου. Μπορείτε να μας πείτε τις σας ώθησε σε αυτή την επιλογή;

Η Κυριακή Παπαζώτου! Αυτή η κοπέλα με κέρδισε από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης μας σε αντίθεση με όλους τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους και δεν σας κρύβω ότι της απάντησα ότι ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ από την πρώτη κιόλας συνομιλία μας.

Η Κυριακή Παπαζώτου έχει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση με σημαντικότερους και μεγαλύτερους, κατά την άποψή μου, σταθμούς στην επαγγελματική καριέρα της, την περίοδο που διατέλεσε τεχνικός σύμβουλος στον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Α.Μ.Θ. και το γεγονός ότι τα δυο τελευταία χρόνια είναι ειδική συνεργάτιδα στον Δήμο Παρανεστιου δίπλα στην κ. Αλίκη Σωτηριάδου. Για μένα είναι η κατάλληλη να είναι στη θέση της Δημάρχου του Δήμου Δοξάτου.

 

Πώς κρίνετε το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής;

Χάθηκαν πραγματικά 5 χρόνια χωρίς έργο. Αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε πολιτική και σχεδιασμός σε βάθος πενταετίας από την σημερινή Δημοτική Αρχή. Με ένα Δ.Σ. να είναι πανελληνίως γνωστό όχι για το έργο του αλλά για το αρνητικό κλίμα που επικράτησε.

Τα χωριά, μικρά και μεγάλα (πληθυσμιακά), αφέθηκαν στη μοίρα τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικό είναι να υπάρχει μεγάλη αντίδραση του κόσμου απέναντι στην νυν Δημοτική Αρχή!

 

Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της επόμενης Δημοτικής Αρχής; Τι αλλαγές πρέπει να υπάρξουν στο Δήμο Δοξάτου;

Νοικοκυριό και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών μας. Με την Κυριακή Παπαζώτου ως Δήμαρχο Δοξάτου ο Δήμος μας θα μπορέσει να απορροφήσει συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα και Τομεακά προγράμματα Υπουργείων, έτσι ώστε να γίνουν έργα ουσίας και αναγκαιότητας όπου χρειάζονται μέσα στα δημοτικά διαμερίσματα στον Δήμο μας, μερικά εκ των οποίων αναφέρονται και στο πρόγραμμά μας.

 

Κλείνοντας τη συνέντευξη, θα ήθελα να μου πείτε για ποιους λόγους ένας πολίτης του Δήμου Δοξάτου να επιλέξει εσάς προσωπικά για να τον εκπροσωπήσετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο;

Είμαι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με τη Χρύσα Δημητρίου, παιδαγωγό, από το Καλαμπάκι Δράμας και έχουμε δυο παιδιά τον Ανέστη 17 ετών και τον Γιάννη 15 ετών.

Προσωπικά πιστεύω πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι προσφορά και υποχρέωσή μου είναι η ανάδειξη του τόπου μου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου, διαλύοντας την εικόνα της αδράνειας που έχει ο σημερινός Δήμος μας. Έχω υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μου και σε όλο τον κόσμο του Δήμου Δοξάτου να εργαστώ για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και προπάντων για τα παιδιά μας και θα αγωνιστώ για αυτό με ανιδιοτέλεια και αγάπη.