ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

  • «Θα πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη πρόταση, πολιτική και προγραμματική, η οποία θα δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου»
  • «Είμαστε απέναντι τόσο στις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ.»

 

Επίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Δράμα ο κ. Θεοχαρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε., συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αργύρη Πατακάκη και το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ το απόγευμα συμμετείχε ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Πολιτικό Εργαστήρι για τη Σοσιαλδημοκρατία» με θέμα «Υπάρχουν ευρωπαϊκές απαντήσεις στους Τράμπ; Συμπεράσματα από τις Ολλανδικές και Γαλλικές εκλογές» (λεπτομέρειες στη σελίδα 11 της εφημερίδας).

Στο ξενοδοχείο «Μαριάννα», ο κ. Θεοχαρόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους, πλαισιωμένος από τη Βουλευτή Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ κ. Κώστα Αβραμίδη. Αναφερόμενος στην εκδήλωση για τον λαϊκισμό στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που διοργάνωσε το «Πολιτικό Εργαστήρι για τη Σοσιαλδημοκρατία» στη Δράμα, ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι για πρώτη φορά διεξάγεται εκδήλωση εκτός του Εργαστηρίου εκτός Αθηνών. «Η περιφέρεια πρέπει να είναι στο προσκήνιο και η συζήτηση να μην γίνεται μόνο στην Αθήνα» υπογράμμισε.

 

«Εμείς στηρίζουμε Μακρόν και θέλουμε να ηττηθεί η ακροδεξιά της Λεπέν»

 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στις γαλλικές εκλογές, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του κ. Μακρόν για το β’ γύρο: «Η στάση η δική μας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της ΔΗΜΑΡ, στο δεύτερο γύρο είναι ξεκάθαρη. Εμείς στηρίζουμε, ψηφίζουμε και με τα δυο μας χέρια, αν θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε, Μακρόν και θέλουμε να ηττηθεί η ακροδεξιά της Λεπέν. Θέλουμε να ηττηθεί ο ρατσιστικός λόγος, ο εθνολαϊκισμός της Λεπέν. Δεν χωρούν μισόλογα σε αυτή τη διαδικασία. Ο κεντρώος υποψήφιος, ο φιλοευρωπαίος, με σοσιαλδημοκρατική προέλευση, ο κ. Μακρόν, τον οποίο συγχαίρουμε για τα αποτελέσματα στον α’ γύρο των εκλογών, θεωρούμε ότι στο β’ γύρο θα πρέπει να είναι ο νικητής, γιατί θα πρέπει να αποφευχθεί κυρίως η ακροδεξιά ατζέντα. Ό,τι έγινε στην Ολλανδία, όπου και εκεί αποφεύχθηκε τελικώς η ακροδεξιά ρητορική, θα πρέπει να γίνει και στη Γαλλία. Βεβαίως, μας ανησυχούν τα φαινόμενα στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. το τελευταίο χρονικό διάστημα, η άνοδος εθνικολαϊκισμού, η άνοδος ακραίων συντηρητικών δυνάμεων. Σε αυτό, όμως, το πλαίσιο θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις οι ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις και κυρίως οι προοδευτικές δυνάμεις. Και οι δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας. Εδώ καλούμαστε να απαντήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα τα πραγματικά της κοινωνίας, για να μην οδηγούνται σε τέτοιες επιλογές.

Ταυτοχρόνως, θέλω να τονίσω ότι θα πρέπει όλες οι δυνάμεις της Γαλλίας, οι δημοκρατικές συνολικά, να τοποθετηθούν απέναντι στη Λεπέν στο β’ γύρο και για αυτό θεωρώ απαράδεκτη τη στάση του Μελανσόν, του επίσημου υποψηφίου της ριζοσπαστικής αριστεράς, αλλά ουσιαστικά του αριστερού λαϊκισμού, του εθνικολαϊκισμού στη Γαλλία, που αποφάσισε, τουλάχιστον στην αρχή, να μην στηρίξει κανέναν από τους δύο. Μεταξύ ακροδεξιάς και Μακρόν να πει νίπτω τα χείρας μας. Αυτή είναι πραγματικά μια λογική που οδηγεί στην υιοθέτηση αυτών των ακροδεξιών πολιτικών. Και βεβαίως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη χώρα μας στήριξε Μελανσόν στον α’ γύρο, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματός του, κάτι το οποίο μας απογοητεύει και βεβαίως συγκυβερνά στη χώρα μας με τον κ. Καμμένο, τον Έλληνα Λεπέν. Συνεπώς μερικά πράγματα δεν πρέπει να εκπλήσσουν».

 

«Ανανέωση ιδεών, πολιτικών πρακτικών, προσώπων»

 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ακόμη τοποθετήθηκε για τα επόμενα βήματα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προχωρούμε στα επόμενα βήματα με στόχο την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη, που θα δώσει λύσεις στους πολίτες, θα δώσει λύσεις την επόμενη μέρα. Για αυτό και προχωρούμε στα επόμενα βήματα με στόχο κυρίως να έχουμε μια πολιτική πρόταση, προγραμματική, για την υπέρβαση της κρίσης. Γιατί πλέον δεν είναι δυνατόν να μιλάμε μόνο θεωρητικά. Θα πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη πρόταση, πολιτική και προγραμματική, η οποία θα δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες, το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, να αποφασίσουμε τις πολιτικές εκείνες θέσεις και το πρόγραμμα σε κάθε τομέα πολιτικής που θα μπορέσει να δώσει διέξοδο για την μείωση της ανεργίας, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχει η ελληνική κοινωνία σήμερα και η οικονομία. Γιατί είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και ανεργίας, δεν βγαίνουμε από αυτό όσο ασκούνται αδιέξοδες πολιτικές. Και βεβαίως είμαστε απέναντι τόσο στις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και στις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ.. Ο πόλος ο δικός μας θα είναι αυτόνομος. Ο αυτόνομος πόλος ο προοδευτικός, της σοσιαλδημοκρατίας. Πολλές φορές δεν αρέσει αυτό είτε στους μεν είτε στους δε, αλλά να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα το επιβραβεύσει η ελληνική κοινωνία. Μένουμε αποφασιστικά προσηλωμένοι στο στόχο μας, στο στόχο της ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με στόχο μια ισχυρή Κεντροαριστερά. Εξάλλου, Πα.Σο.Κ., ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών και όσοι έχουν έρθει πρόσφατα, όπως το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και άλλες δυνάμεις και κινήσεις, έχουμε ως στόχο αυτό ακριβώς. Την ενότητα. Αλλά μόνο η ενότητα δεν φτάνει. Χρειάζεται και η ανανέωση. Ανανέωση ιδεών, πολιτικών πρακτικών, ανανέωση προσώπων. Όχι ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων, όχι αναπαλαίωση. Ενότητα και ανανέωση για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στους πολίτες».

 

«Αλλαγή πολιτικών στην Ε.Ε. προς μία κατεύθυνση ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας»

 

Απαντώντας σε ερώτηση για τις γαλλικές εκλογές και πόσο αυτές μπορούν να αλλάξουν το μέλλον της Ευρώπης, ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε: «Πρώτα πρώτα να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του β’ γύρου. Γιατί θα πρέπει να κινητοποιηθούν βέβαια και οι Γάλλοι πολίτες για να υπάρξει το αποτέλεσμα της νίκης του Μακρόν. Αν έρθει το οδυνηρό αποτέλεσμα της νίκης της Λεπέν, το οποίο απεύχομαι να συμβεί, τότε καταλαβαίνετε ότι θα είναι ένα οδυνηρό αποτέλεσμα για όλη την Ευρώπη. Και για τη Γαλλία και για τη χώρα μας. Γιατί η Γαλλία είναι στυλοβάτης της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι μια απλή χώρα της Ε.Ε.. Στην περίπτωση της νίκης του Μακρόν, την οποία και υποστηρίζουμε, πρέπει στη συνέχεια να υπάρξει αλλαγή πολιτικών στην Ε.Ε. προς μία κατεύθυνση ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και όχι στην Ευρώπη των πολλαπλών ταχυτήτων, χωρίς λαϊκισμούς, τους οποίους, βέβαια για να πω την αλήθεια, δεν είδαμε να έχει στην προεκλογική περίοδο, για να μπορέσει να πετύχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Διότι αυτό που ακούω, για παράδειγμα, από τη γερμανική συντηρητική πολιτική σκηνή, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τους Γερμανούς συντηρητικούς, ότι δεν χρειάζεται καμία μεταρρύθμιση στην οικονομία της Ευρώπης, δεν χρειάζονται αλλαγές, δεν μπορεί να είναι η ατζέντα της Γαλλίας την επόμενη ημέρα των εκλογών. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικών. Εξάλλου, κατά τη γνώμη μου, μια από τις αιτίες ήττας της επίσημης υποψηφιότητας του γαλλικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος είναι ότι δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια να υπάρχει μια αντίσταση σε αυτή τη γερμανική συντηρητική πολιτική που ασκήθηκε».

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και η Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου, η οποία επεσήμανε: «Οι αντισυστημικές υποψηφιότητες κερδίζουν πια έδαφος, όπου παρατηρούνται εκλογικές διαδικασίες. Η Ευρώπη είναι σε μια εκλογική τροχιά. Το 2017 είναι μια χρονιά όπου έχουμε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις και σίγουρα τα αποτελέσματά τους θα προδιαγράψουν το μέλλον μιας Ευρώπης που έχει μπει σε μια τροχιά λιτότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα προδιαγράψουν τις εξελίξεις σε μια Ευρώπη που οι λαοί δείχνουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της. Ο ευρωσκεπτικισμός φαίνεται ότι έχει αποκτήσει γερά ερείσματα και η μόνο λύση, πιστεύουμε εμείς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είναι περισσότερη Ευρώπη, περισσότερη κοινωνική Ευρώπη, Ευρώπη της αλληλεγγύης, Ευρώπη όπου οι λαοί θα δυναμώσουν και πάλι και θα γίνει πιο δυνατή η δική τους φωνή. Αυτό το οποίο βλέπουμε και στην Ολλανδία, αλλά και στη Γαλλία, είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Διότι οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν, ο εθνικολαϊκισμός που πολύ έντονα εμφανίζεται να καταλαμβάνει χώρο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ολλανδικές εκλογές δεν είχε την έκταση την οποία περιμέναμε και αυτό που γίνεται στη Γαλλία, που είναι πάρα πολύ σημαντικό, δείχνει ότι θα υπάρξει μία συσπείρωση των δυνάμεων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της Γαλλίας, αλλά και στην ενιαία και δυνατή Ευρώπη. Δείχνει να υπάρχει, λοιπόν, μια συσπείρωση του κόσμου, με πολύ σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τόσο ο Φιγιόν, που εκπροσωπεί τη συντηρητική παράταξη, όσο και ο Αμόν με τη δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Εμανουέλ Μακρόν δείχνουν ότι συνασπίζονται ξεκάθαρα σε μια μεταρρυθμιστική κεντρώα επιλογή. Νομίζω ότι “τι Λεπέν, τι Μακρόν” είναι ένα τραγικό λάθος που γίνεται από τον υποψήφιο της ριζοσπαστικής αριστεράς, τον Μελανσόν, και αυτό θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην πορεία πια της Αριστεράς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, στη Γαλλία. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να υπάρξει στο β’ γύρο πραγματικά συσπείρωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και ελπίζω ότι η αποχή, που είναι ο μεγάλος κίνδυνος σε όλες αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις, θα περιοριστεί στο ελάχιστο».

 

«Μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία»

 

Η εφημερίδα «Εργασία… συν» έθεσε στους δύο Βουλευτές το θέμα που προέκυψε μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κ.Ε. του Πα.Σο.Κ., όταν και κατατέθηκε και άλλη πρόταση για το επικείμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Κεφαλίδου ανέφερε: «Ποτέ το Πα.Σο.Κ. δεν προσπάθησε να κρύψει θέματα δημοκρατίας που πρέπει να υπάρχουν στο χώρο. Οι φωνές όλες ακούγονται, οι απόψεις όλες πρέπει να καταγράφονται, όμως να ξέρετε ότι η προσπάθεια όλων είναι κοινή. Και δεν είναι άλλη από την ισχυρή παράταξη για την οποία δουλεύουμε με πολύ συστηματικό τρόπο, όπως θα το έχετε καταγράψει κι εσείς, το τελευταίο διάστημα. η αγωνία, λοιπόν, που υπάρχει από όλους όσοι συμμετέχουν στο εγχείρημα είναι δεδομένη. Θέλουμε μια μεγάλη παράταξη, ανοιχτή στην κοινωνία, με διάφανες διαδικασίες εκλογής και αρχηγού από τη βάση, αλλά και ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία και στον κόσμο. Εξάλλου, η προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα δεν είναι άλλη από το να αφουγκραστούμε τις ανάγκες που υπάρχουν σε μια κοινωνία καθημαγμένη μετά από τον 7ο χρόνο κρίσης και μνημονίων. Θεωρώ, λοιπόν, ότι μας δυναμώνει η οποία διαδικασία γίνεται αυτή τη στιγμή στο χώρο. Πρέπει, όμως, να έχει ένα αποτέλεσμα το οποίο όλοι θα συναινέσουμε, όλοι θα συμφωνήσουμε, κάνοντας υποχωρήσεις ή υπερβάσεις, γιατί η ενότητα του χώρου και η αποδοχή του εγχειρήματος από την κοινωνία είναι οι δύο προϋποθέσεις που θα μας δυναμώσουν και θα δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να έχει μια εναλλακτική πρόταση ανάμεσα στον διπολισμό της Ν.Δ. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α».

«Υπάρχει μια αγωνία, η οποία πιστεύουμε ότι είναι αγωνία που θα ωριμάσει κάποιες διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στο χώρο για να υπάρξει μια ομόφωνη απόφαση για το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και ύστερα. Δεν φοβόμαστε τις αντιθέσεις. Εμείς εξάλλου, ξέρετε, είμαστε ένα κόμμα που μέσα από τις διαφορετικές απόψεις, αλλά τελικά τη σύνθεση, έχουμε καταφέρει και έχουμε και ανανεωθεί, έχουμε καταφέρει να εκφράσουμε την κοινωνία και προχωράμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μας φοβίζουν οι διαφορετικές απόψεις», πρόσθεσε η Βουλευτής Ν. Δράμας.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε: «Στις στιγμές που έχουμε φτάσει για τη χώρα, χρειάζεται να μιλάμε με καθαρές κουβέντες και νομίζω ότι αυτό πράττουμε από την πρώτη στιγμή στη ΔΗΜΑΡ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα Πρόεδρος στη Δημοκρατική Αριστερά και προχωρήσαμε στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τον Αύγουστο του 2015 και στη συνέχεια, είπαμε ότι ο στόχος μας είναι να καταλήξει αυτό το εγχείρημα στο νέο ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα, ο οποίος βεβαίως θα έχει και εκλογή επικεφαλής από τη βάση. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν άνοιξαν οι διαδικασίες, τόσο η κ. Γεννηματά όσο κι εγώ ανακοινώσαμε ότι θα είμαστε και υποψήφιοι, αν θα προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες για εκλογή επικεφαλής από τη βάση. Με όλους τους τρόπους, με όλους τους τόνους και σε όλες τις αποφάσεις έχουμε ξεκαθαρίσει στη ΔΗΜΑΡ τις θέσεις μας για το εγχείρημα και πού πρέπει να καταλήξει. Και θέλουμε αυτό να γίνει και με όσο το δυνατόν πιο γρήγορα βήματα. Σεβόμαστε τις διαδικασίες που γίνονται στους εταίρους μας. Και κυρίως στο Πα.Σο.Κ.. Γιατί βεβαίως είναι το μεγάλο κόμμα του εγχειρήματος αυτού, το οποίο πρέπει να πάρει και τις κατάλληλες αποφάσεις για να προχωρήσουμε συλλογικά όλοι μαζί με ενότητα και ανανέωση. Στο πλαίσιο αυτό, εμείς δεν είμαστε της λογικής όλα ή τίποτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Προχωρούμε βήμα βήμα. Για αυτό έχουμε ήδη πει ότι το συνέδριο το οποίο ανακοινώθηκε είναι ένα θετικό βήμα. Σε κάθε περίπτωση, αν αποφασιστούν πιο γοργά βήματα, εμείς είμαστε αυτοί που από την πρώτη στιγμή τα έχουμε επιδιώξει αυτά τα πιο γοργά βήματα, με στόχο εξ αρχής να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε έναν σύγχρονο προοδευτικό φορέα, ο οποίος θα δίνει απαντήσεις για την κοινωνία. Αυτή είναι η σταθερή μας θέση όλο το προηγούμενο διάστημα, με αυτήν προχωρούμε στις συζητήσεις εντός της Συμπαράταξης και της ΔΗΜΑΡ. Αυτές είναι οι αποφάσεις της Κ.Ε. του δικού μας κόμματος και έτσι προχωρούμε. Και σε αυτό το πλαίσιο είναι και όλες οι κινήσεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και της ηγεσίας του Πα.Σο.Κ., καθώς και η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και το εγχείρημα με την ενίσχυσή του το επόμενο χρονικό διάστημα, τη διεύρυνσή του και βεβαίως με την προσπάθεια ενότητας όλου του χώρου, γίνονται σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση».

 

Συναντήσεις με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

 

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Ν. Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου και τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Ε. Δράμας της ΔΗΜΑΡ κ. Κώστα Αβραμίδη και στη συνέχεια και από τον Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Παναγιώτη Χατζηγεωργίου επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, όπου τέθηκαν ζητήματα και από τους δύο τοπικούς άρχοντες για την τοπική αυτοδιοίκηση, με ιδιαίτερη έμφαση τόσο στα γεωργοκτηνοτροφικά όσο και στις υποδομές των δρόμων.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος με την συνοδεία του άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες που ακούστηκαν και δεσμεύτηκε να δει θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό ώστε να συμβάλει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίλυση τους, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμα φορά πως η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝΕΛ δεν έχει καν πρόγραμμα και δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ